2015.04.25. 18:00:00 6472 253

A magyar kézműves fagylalt napja - május 8.
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Idén sem marad el a Fagyi napja! Már most rákészülhetsz május 8-ára, amikor az ország legtöbb fagyizójában fél áron fogják mérni a hideg finomságot. Nem is lehetne jobb programmal köszönteni az igazi jó időt. A folyamatosan bővülő listát cikkünkből eléred.

Eper fagyi - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Eper fagyi

A Fagyi napja 2015

Az alábbi listán kikeresheted, sőt, a térképen be is azonosíthatod, hogy lakhelyeden mely vendéglátó egységek vesznek részt az akcióban. Ők kapnak egy matricát, amit jól látható helyre ki kell ragasztaniuk, így szemmel látható lesz a vendégek számára: itt ma minden a fagylaltról szól. Így már csak annyi a feladatod, hogy kigondold, melyik fagyit válaszd a sok közül. :)

Térkép a fagyizókkal>>

Figyelem, a lista folyamatosan bővül, így érdemes a végső start előtt rápillantani az esetleges változások miatt!

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes AIG baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az AIG vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a AIG címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tesztett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

Ajánlataink