2017.12.31. 16:36:44 11532 273

A legjobb filmek, amiket választhatsz, ha mégiscsak kuckózós lesz a szilveszter 2. - Ínyenceknek
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ha a baráti társaság már elfáradt az év végi hajtásban és velük együtt tervezitek a csendesebb évbúcsúztatást, arra az esetre is tudunk néhány jó filmet ajánlani! Egyik sem lesz a szokásos „szerelmetes”.

Ünnepi filmezés - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Ünnepi filmezés

Az elmaradhatatlan virsli és pezsgő, no meg a fiatalkori házibulik emlékei remek keretet adhatnak bármelyik szilveszteri történetnek.

A dicső tizenegy – Ocean’s Eleven (1960)

Frank Sinatra, azaz a filmbeli Danny Ocean eltervezi, hogy barátaival karöltve egyetlen éjszaka kirabolja az 5 legnagyobb Las Vegas-i kaszinót. A rablás éjszakájának pedig szilveszter éjjelét választják. A mesteri terv azonban nem éppen úgy sül el a gyakorlatban, ahogy kellene… A remake mindenki számára ismert, de érdemes egyszer az eredetit is megnézni!

A Poseidon katasztrófa – The Poseidon Adventure (1972)

Egy kis kaland, ha nem vágytok romantikára… A luxus-óceánjáró utolsó útja a hajótemetőbe vezető út előtt hanyagság miatt tragédiába torkollik, ugyanis a szilveszteri mulatság kellős közepén baleset éri a hajót. Több százan vesznek oda, csak egy maroknyi embernek jut osztályrészül, hogy megpróbálkozhassanak a túléléssel. A filmből számtalan remake készült, kedvedre válogathatsz közülük.

Szilveszteri durranások – Peter’s Friends (1992)

Ez a történet a 80’-as évek elején játszódik. Tíz évvel az egyetem befejezése után Peter meghívja a nemrég megörökölt családi birtokra hajdani barátait, hogy együtt zárhassák az óévet. Azonban az évek során már senki sem az, mint akire a többiek emlékeztek, és ezeken a lelepleződéseken túl még egy elképesztő titokra is fény derül.

200 szál cigi – 200 Cigarettes (1999)

A film 1981 szilveszterén játszódik, amikor is egy fiatal lány házibulit szervez, de a meghívott vendégek nem érkeznek meg a megbeszélt időpontra. A fiatalok természetesen mind elindulnak a szilveszteri házibuliba, ám különböző kalandos okokból elakadnak New York utcáin. Az érzelmek pedig, éppúgy, mint a parázsló cigarettánál, itt is lángra kapnak.

Isten hozta az Isten háta mögött - Bienvenue chez les Ch’tis (2008)

A francia filmek és humor kedvelőinek is szeretnénk kedvezni ezzel az ajánlóval:

Egy postai alkalmazott a felesége unszolására áthelyezését kéri, mivel az asszony a Riviéra közelségétől vár kedvező változásokat. Ám egy sajátságos ok miatt a vágyott dél helyett a távoli északra kénytelen költözni. A film üzenete az, hogy ne legyél előítéletes, és minden helyzetből próbáld meg kihozni a maximumot, mert nem minden az, aminek először látszik.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...