2019.04.27. 17:48:06 10441 358

A kutya az ember legjobb barátja – A humorban is!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Abban egyet értünk a kedves párommal, hogy ha egyszer családi házunk lesz, és egyszer majd kutyát szeretnénk, csakis valamilyen nagyobb termetű, farkashoz igencsak hasonló fajta jöhet szóba. Mondjuk a mókás, és egyben komoly német juhász. Vagy éppen a tekintélyt parancsoló husky.

Husky - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Husky

Hideg kék szemeivel egyszerre félelmetes és barátságos, kedves és komor, veszélyes és vicces. Vicces? Bizony, a daliás termet, a gyönyörű szemek mögött egy igazi humorgombóc lakozik! Figyeld csak ezt a videót!

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...