2016.11.12. 12:30:17 10138 251

A kis fekete és társai – 3+1 fekete alapdarab a gardróbból
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Míg nyáron, tavasszal a színes ruhákat részesítjük előnyben, addig a hűvösebb, majd fagyosabb napok megérkeztével előtérbe kerülnek a sötétebb árnyalatok, már ami az öltözködésünket illeti. Mondhatjuk – hiába a rengeteg felszólítás, hogy télen is öltözz színesen – szezonja van a feketének.

Az örök fekete - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Az örök fekete

Vannak olyan fekete ruhadarabok, melyek jó, ha megtalálhatóak a ruhásszekrényünkben. És most nem csak arra a bizonyos „kisfeketére” gondolunk…

Jó, ha kéznél van…

... egy fekete blézer

Legyen az egy fontos megbeszélés, egy barátnős délutáni csevej, egy szülői értekezlet, esetleg egy igazi csajos este, amikor megtáncoltatjátok táncparkettet régen látott virgácsaitokat, egy fekete blézer mindig jó választás lehet. Persze, a különböző alkalmakkor más és már kerül majd, alá, ebben rejlik a nagyszerűsége. Egy csinos blúzzal ugyanúgy megállja a helyét, mint egy spagettipántos toppal, vagy egy vidám színű pólóval.

... egy fekete garbó

Van, aki egyenesen utálja, mert egyszerűen zavarja a nyakát, más meg szinte azért várja a telet, hogy garbót hordhasson. Utóbbiaknál egy vagy akár több fekete biztos rejtőzik a szekrényben, jó, ha van belőle hosszú és rövid ujjú is, illetve egy ujjatlan sem árt. Jól variálható ruhadarab ez is, nadrághoz, szoknyához, rövidnadrághoz is mutatós. És a legjobb, hogy soha nem megy ki a divatból.:-)

... egy fekete bőrkabát

Ez inkább egy őszi, tavaszi ruhadarab, de a jól variálhatósága ennek is megkérdőjelezhetetlen. Attól függően, hogy mit veszel fel hozzá, lehetsz benne sportos, vagány, vagy abszolút nőies.

... egy fekete szoknya

Bevállalósabbaknak inkább mini, kevésbé vagányaknak inkább térdig érő fazon. Az anyag is variálható: lehet bőr, vagy pamut, esetleg farmer. Egy fehér blúzzal ünnepi, egy csinos toppal lazább viselet. Különböző kiegészítőkkel dobhatjuk fel. Nem hiányozhat egy nő ruhatárából.

Forrás: brigitte.de

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...