2016.10.24. 18:24:51 18629 320

A kis étkezőknek is megvan a varázsa – Ötletek, hogyan legyen stílusosabb!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Enni együtt jó. Egy hangulatos kis sarokban pedig még jobb lehet az élmény, tehát akkor se add fel az étkező iránti vágyad, ha tényleg csak kis helyet tudtok szentelni neki. Körültekintő elrendezéssel, bútorválasztással és minimális dekorációval pedig egészen varázslatos kis helyet teremthetsz. Összegyűjtöttünk néhány ötletet, amivel a maximumot hozhatod ki és stílusos lesz a pici étkező is!

Reggeliző pult - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Reggeliző pult

Te is lehetsz a pici terek avatott szakértője, most az étkeződhöz adnánk pár ötletet, melyekkel tökéletesen kihasználhatod a rendelkezésedre álló teret, úgy, hogy közben stílusos is lesz az újonnan kialakított tér.

1. Áttetsző székek – a legújabb trend

Az áttetsző székekkel sokkal szellősebbnek fog hatni a tér. Tükörrel is nagyíthatod optikailag a rendelkezésedre álló helyet.

Kicsi étkező | Fotó via pinterest.comKicsi étkező | Fotó via pinterest.com
Kicsi étkező | Fotó via pinterest.comKicsi étkező | Fotó via pinterest.com

2. Csak a legszükségesebbek

Ha csak ritkán járnak nálatok vendégek, akkor a falhoz tolhatjátok az asztalt, s ha jön valaki kijjebb húzzátok, és széket is csak igény szerint visztek oda. Jó meg oldás lehet egy pad is.

Kicsi étkező | Fotó via pinterest.comKicsi étkező | Fotó via pinterest.com

Világos színek

A világos színektől sokkal nagyobbnak fog tűnni a tér, szellősebbnek a szoba. A kör alakú asztalt is jól körbe lehet ülni, ám, ha tényleg nagyon pici a tér, akkor nem ajánlott, mert nem lehet a falhoz tolni.

Kicsi étkező | Fotó via pinterest.comKicsi étkező | Fotó via pinterest.com

Asztal alá betolható székek

Amikor nem használjátok, akkor nem foglalja el feleslegesen a teret.

Kicsi étkező | Fotó via pinterest.comKicsi étkező | Fotó via pinterest.com

Kinyitható asztal, szőnyeg

Ha ketten vagytok, összecsukva használjátok, ha négyen, akkor kinyitjátok. Egy kis szőnyeg jelölheti az étkező helyét, amivel a konyha vagy a szoba többi részétől elválasztjátok.

Kicsi étkező | Fotó via pinterest.comKicsi étkező | Fotó via pinterest.com

Reggeliző pult

Egy bárpult jellegű kis asztal, két bárszékkel szinte mindenhova elfér, így végső megoldásként ezt alkalmazzuk. Nagyon modern, és kis helyeken a legpraktikusabb.

Reggeliző pultReggeliző pult

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Áfonyás-kókuszos süti, mert itt a nyár!

Az áfonya a nyár egyik legnépszerűbb gyümölcse, amely frissítő ízével és élénk színével varázsolja el az ízlelőbimbókat. Az áfonyából készült sütemények különleges helyet foglalnak el a sütés szerelmeseinek szívében. Ezek a sütemények nemcsak finomak, hanem a nyár hangulatát is magukkal hozzák minden egyes falatban.

Távhűtéssel, akusztikus tűzoltó készülékkel, hőszabályozó ruházattal a klímaválság ellen

A legélhetőbb városok listáján legtöbb alkalommal dobogós helyhez jutó Bécs, legutóbb a dinamikusan fejlődő távhűtő központjával hívta fel magára a figyelmet. A Wien Energie eddig magáénak tudhatja a legnagyobb és legerősebb távhűtésre specializált központot, mely a bécsi főpályaudvaron helyezkedik el. Vajon milyen, az ehhez hasonló technológiai vívmányok segíthetnek bennünket abban, hogy elviselhetőbbé tehessük a mostani, és várhatóan a jövőbeli forróságot?

A magánélet már csak illúzió lehet digitalizált világunkban?

Az emberek többsége érdekelt abban a kérdésben, hogy a magánélet mennyire bizonyulhat sérthetetlennek, illetve milyen mértékben akadályozható meg annak bekövetkezte, hogy mások illetéktelenül hozzáférjenek az online megosztott információkhoz. Legyen szó rendszeres internethasználatról, a közösségi médiabeli aktivitásról, az online vásárlásokról vagy éppen a banki ügyletekről, az adatvédelem megkerülhetetlenül képbe lép.