2023.11.06. 08:29:16 6256 230

A hét elején még nyugodt őszi idő várható, a hét második felében újabb eső érkezik
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A hét elején még nyugodt őszi idő várható, változóan felhős idővel, de hajnalban már megjelennek a ködfoltok, amelyek északkeleten hosszabb ideig is megmaradhatnak. A hét második felében azonban ismét többfelé kell esőre számítani, megélénkül a szél és megjelennek a hajnali enyhe fagyok is, miközben a napi maximum-hőmérséklet lassan csökken, vasárnap már csak 6-12 Celsius-fok várható.

Őszi borús időjárás - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Őszi borús időjárás

Hétfőn a köd feloszlása után napos idő várható általában kevés felhővel, de helyenként több lehet a gomolyfelhő, amelyekből kialakulhat zápor, zivatar. A délnyugati, déli szelet élénk, néhol erős lökések kísérik. A legmagasabb nappali hőmérséklet 13 és 19 fok között alakul.

Kedden a hajnalra képződő köd, rétegfelhőzet napközben főleg északon, északkeleten helyenként hosszabb ideig megmaradhat, míg másutt változóan felhős idő valószínű több-kevesebb napsütéssel. Elszórtan előfordulhat eső, záporeső. Többnyire mérsékelt marad a légmozgás. A hajnali 1-11 fokról kora délutánra 12 és 18 fok közé emelkedik a hőmérséklet.

Szerdára virradóra főleg az ország északkeleti harmadán többfelé képződhet köd, illetve rétegfelhőzet, amely helyenként hosszabb ideig megmaradhat. Másutt hamar feloszló ködfoltok, változóan felhős idő valószínű több-kevesebb napsütéssel. Helyenként előfordulhat szitálás, gyenge eső. Többnyire mérsékelt marad a légmozgás. Hajnalban mínusz 1, plusz 9 fokot mérhetnek. Kora délután 7-14 fok várható.

Csütörtökön a pára-, és ködfoltok, rétegfelhőzet feloszlása után hosszabb-rövidebb napsütés valószínű, majd egyre több, éjjel egyre vastagabb felhő érkezhet. Néhol előfordulhat szitálás, éjjel pedig nyugat felől már eső, zápor is. A déli szél sokfelé megélénkül, néha megerősödhet. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet mínusz 3 és plusz 5, a legmagasabb nappali hőmérséklet 8 és 15 fok között valószínű.

Pénteken többnyire közepesen, illetve erősen felhős időre van kilátás, több helyen valószínű eső, záporeső, néhol akár zivatar is kialakulhat. Sokfelé megélénkül, néha megerősödhet a déli, délnyugati szél. A hajnali mínusz 2, plusz 9 fokról 7 és 15 fok közé emelkedik a hőmérséklet.

Szombaton nagyrészt közepesen vagy erősen felhős lesz az ég, többfelé kell esőre, záporra számítani és helyenként zivatar is előfordulhat. A déli, majd az északnyugati szelet élénk, helyenként erős lökések kísérik. Hajnalban 2-10, a kora délutáni órákban 6-13 fok valószínű.

Vasárnap változóan felhős időre kell számítani, helyenként előfordulhat záporeső. Sokfelé élénk, néhol erős lökések kísérik az északnyugati szelet. A minimum-hőmérséklet mínusz 2 és plusz 8, a maximum 6 és 12 fok között várható.

Forrás: MTI

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...