2016.07.31. 17:53:53 8789 232

A hidegfront után ismét napsütéses, meleg idő várható
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Egy hidegfront nyomán a jövő hét elején lehetnek záporok, zivatarok. Aztán ismét sok napsütésre és 30 Celsius-fok körüli melegre lehet számítani - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat vasárnap az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből.

Időjárás előrejelzés - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Időjárás előrejelzés

Hétfőn, augusztus elsején több-kevesebb napsütésre mindenütt számítani lehet. Elsősorban keleten, illetve a déli határvidéken valószínű elszórtan zápor, zivatar, de futó zápor másutt sem kizárt. Helyenként felhőszakadás, viharos széllökés is lehet. A legalacsonyabb hőmérséklet 16-21 fok között alakul. Napközben az Alföldön 27-31, másutt viszont 23-26 fokig emelkedik a hőmérséklet.

Kedden reggel a keleti határszél, illetve napközben a középső megyékben fordulhat elő néhol zápor. Napközben viszont sok napsütés várható. A minimumhőmérséklet 14-19, a maximumhőmérséklet 25-28 fok között valószínű.

Szerdán többnyire napos lesz az idő, csapadék nem valószínű. A leghidegebb órákban 12-18 fok lehet. Napközben 27-31 fokig melegszik a levegő.

Csütörtökön és pénteken túlnyomóan napos, száraz idő várható. A legalacsonyabb hőmérséklet csütörtökön 13-19, pénteken 15-20 fok között valószínű. A nappali maximumok csütörtökön 29-33, pénteken 31-35 fok között alakulnak.

Szombaton átmenetileg erősen megnövekszik a felhőzet, és elszórtan várható zápor, zivatar. Kezdetben az ország közepén és nyugaton, majd egyre inkább a Dunától keletre várható csapadék. Többfelé megerősödik a szél is. A minimumhőmérséklet 17-22, a maximumhőmérséklet 28-33 fok között valószínű.

Időnként vasárnap is megerősödik a szél, de emellett sok napsütés várható, csapadék nem valószínű. A legalacsonyabb hőmérséklet 14-20, a legmagasabb hőmérséklet 25-30 fok között alakul - olvasható az előrejelzésben.

Forrás: MTI

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Készítsünk otthon szappant

Ha a szappankészítésre hobbiként tekintünk, akkor többszörösen megtérülő örömben lehet részünk. Hiszen amellett, hogy a színek, illatok, állagok és formák tekintetében valóban csak a képzeletünk szabhat határt, és valahányszor egy-egy újabb változat elkészítésére szánjuk az időnket: éberen, frissen tartjuk a kreativitásunkat. Ráadásul otthon használt termékként megörvendeztethetjük a szeretteinket, pontosan tudván, hogy milyen összetevők lapulnak a szappanainkban. Ha pedig ünnep közeleg, úgy kedveskedhetünk családtagjainkat, barátainkat néhány személyre szabott példánnyal.

Mi lapul a jókislány-szindróma hátterében?

A túl sok jóból is megárthat a sok. A mindig, mindenkinek, minden körülmények között való megfelelési kényszer idővel kifejti a mentális egészségre gyakorolt negatív hatásait. Bár tökéletesen ártalmatlannak tűnik, ha valakit olyan jelzőkkel illetnek, mint: csendes, jól nevelt, engedelmes, mindig mások kedvét és örömét kereső, mégis sok nő önbecsülésén és önbizalmán ejthet súlyos sebeket.

Konkrét célok nélkül nincs siker

Az élet célok nélkül olyan, mint a… és itt most mindenki behelyettesítheti a számára legszimpatikusabb hasonlatvariánsokat erre a kihagyott helyre. Azt már az önsegítő könyvek lapozásából és elszánt jegyzeteléséből, videókból, közösségi oldalakról és tréningekről tudjuk, hogy a sikeres élet elengedhetetlen elemei a célok. Mégpedig a konkrét célok. De miért is fontos kristálytisztán látni azokat?