2022.02.28. 17:47:18 8775 256

A helytakarékosság gyönyörködtet! – Okos megoldások, okos bútorokkal
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ha az ember lánya élt már kicsi lakásban, akkor valahogy rááll a szeme, hogy a terek minden szegletét kihasználja tárolásra. Sőt, van, hogy idegen helyen járva is felméri ezeket a lehetőségeket.:-) És csak ámul és bámul, amikor ügyes tervezők ügyes ötleteivel találkozik, akik aztán mindent IS el tudnak rejteni.

Új bútor - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Új bútor

Ha éppen ötletelés előtt állsz, hogyan építsd be praktikusan a konyhabútorod, hogyan használd ki praktikusan a kicsi gyerekszoba minden sarkát, hogy alvásra, játékra, tanulásra is legyen elegendő hely, akkor a lenti videót mindenképpen nézd meg! Szuper ötleteket találsz benne, úgyhogy már csak a saját fantáziádra és egy ügyes asztalosra van szükséged, hogy megvalósuljanak a tárolással kapcsolatos álmaid.

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...