2019.05.24. 12:19:23 9385 279

A hatvanhetes úton várhatsz rám dideregve - Végre megszólal a 67-es is!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Sokaknak szökik könny a szemébe, amikor meghallanak egy Cipő-slágert. Azok, akik mindeközben még a hatvanhetes úton is elhaladnak majd, bizonyára elmorzsolnak néhány cseppet. Zseniális dolgot alkottak ugyanis az új 67-es gyorsúton.

Zenélő hatvanhetes út | Forrás: youtube.com Magyar Építők - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Zenélő hatvanhetes út | Forrás: youtube.com Magyar Építők

Már zenél a 67-es, de még nem adták át

Akkusztikus aszfalt épült ugyanis a kétszer két sávosra bővített 67-es út egy szakaszán, az M7-esről Kaposvár felé. Az aszfalt ugyan ugyanolyan minőségű, mint az autóút többi része, azonban különböző mélységben metszették be egy gyémántvágó segítségével, amely éppen a Republic slágerének ismerős dallamán szólal meg, ha áthajt rajta egy autó. A bejáráson a Magyar építők is részt vettek, és természetesen tesztelték a zenélő aszfaltot is, amiről egy videó is készült:

Szerintünk zseniális az ötlet, reméljük, hogy jó ideig még örülhetünk neki! Az élmény állítólag akkor lesz tökéletes, ha 80 km/h-val közlekedünk majd az úton.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...