2015.08.08. 14:03:51 7668 198

A gyűlölve szeretett magassarkú
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Talán egy nő sem érzi magát olyan szexinek, magabiztosnak, magasnak és karcsúnak, mint amikor magassarkúban tipeg végig a nagyérdemű előtt. Isteni! De az biztos, hogy az ilyenkor elszenvedett testi és lelki sérülések, ha egy életre nem is, de hosszú időre nyomot hagynak bennünk.

Csinos magassarkú... - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Csinos magassarkú...

A szépségért meg kell szenvedni

Ezzel minden nő tisztában van. Szenvedünk a kozmetikusnál, vagy otthon, ha mi magunk végezzük a különböző „szépészeti beavatkozásokat”. Szenvedünk a fitneszteremben, vagy az otthon melegében végzett izzasztó gyakorlatoktól. És néha még a fodrász is megkínoz minket. Vagy bömbölünk fél órát, ha a fürdőszobánkban végzett hajfestés után nem épp a kívánt színben tündököl a hajkoronánk.

Még nincs vége

És igen, szenvedünk akkor is, amikor csinos kosztümben vagy szexi koktélruhában, miniszoknyában, virgácsainkat magassarkú cipőbe vagy szandálba bújtatva próbálunk mosolyt erőltetni az arcunkra.

Közben ezt éljük át:

  • Az OK, hogy már rég megtanultuk: nézz az orrod elé! De hogy állandóan a földet kelljen bámulnunk, félve a talajon felbukkanó apró lyukaktól, egyenetlenségektől?!

  • Milyen szörnyű, amikor a nagy baráti, családi séták alkalmával kimaradsz a beszélgetésből! Mert nem bírod követni a többieket! Nagyjából 3 lépéssel loholsz mögöttük, mert plusz 10 centivel a sarkadon nem bírod a tempót.

  • Állandóan azon morfondírozunk, vajon vigyünk-e magunkkal pluszban egy lapos sarkú cipőt vagy flip-flop papucsot. (Az ugye tiszta sor, hogy ebben az esetben nem elég az apró retikül. Nagyobb táska kell, amibe belefér a vészhelyzet esetére elrakott lábbeli is.)

  • Az örök kérdés: menjünk-e egy fontos találkozóra, esetleg randira magassarkúban? Magabiztosnak, illetve szexinek tűnünk így? Vagy inkább csak botorkálunk és esetlenül rójuk a köröket a másik mellett?

  • Szeretjük a macskaköves, térköves járdákat… balerina-, vagy sportcipőben. De magassarkúban végigtipegni rajt? Kész életveszély!

  • Az megvan, amikor kibújsz a magassarkúdból és utána úgy érzed, mintha újra meg kellene tanulnod járni?

  • Próbáltál már autót vezetni magassarkúban? Felér egy extrém sporttal! (Amúgy tényleg veszélyes, nem vicc!)

  • Emlékszel, mit ígértél magadnak, amikor végre kiléptél a cipődből? Hogy soha többé magassarkú! És nézd csak, mi van a lábadon…már megint!:-)

Összeállította: ssz

Forrás: miss.at

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...