2021.05.06. 08:36:09 7097 206

A gyönyörű tekintet tartós tippjei - szempilla-liftingtől a tetoválásig
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Szereted a hosszútávú megoldásokat, varázslatos tekintetet akarsz már felkelés után közvetlen, vagy csak nem bírja a szempillaspirált a szemed? Ez mind jó indok lehet, hogy tartós hatású kozmetikai kezelések közül válassz, és még ezeken túl is szólnak mellettük érvek…

Gyönyörű szempilla - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Gyönyörű szempilla

A tekintet az első benyomásnál is kimondottan fontos, de minden élethelyzetben a legkifejezőbb tud lenni. Ráadásul egy nagy adag önbizalmat is ad, ha tudjuk, kihoztuk a maximumot. Nem véletlen, hogy a leggyakrabban használt sminktermék a szemceruza és a szempillaspirál, amit még akkor is feldobunk, ha semmi másra nincs idő vagy energia – esetleg lehetőség. Nézzük, ha nem akarjuk a mindennapi rutint, vagy még egy kis extrára vágyunk, mik a lehetőségek?

Szempillafestés

A tartós szempillafestés gyakorlatilag a hajfestés működési elvén alapul és a lényege az, hogy a szempillák beszínezve többnek és hosszabbnak látszanak. Nem csak világos pillák esetén, de sötét árnyalatoknál is jelentős lehet a különbség, hiszen a szálak vége általában vékonyabb, világosabb, festés után pedig a teljes hossz látszódik. Kozmetikus végzi, kb. 20 perc és 800-2000 Ft közötti árfekvés amire számíthatunk, tartóssága kb. 4 hét. Allergia tesztelése szükséges előtte, szintén szakember kezei közt. Festés után a vízben, edzés közben, bárhol és bármikor gyönyörű pillákat rebegtethetünk.

A szempilla laminálás, azaz lash lifting

Pár éve érkezett a hazai szépészeti piacra az eljárás, amely során a szempilláinknak adnak tartósan extra ívet. Ez a hatás nagyobbnak láttatja a szemet, hosszabbnak a pillákat és gyakorlatilag az eredmény 4-6 hétig kitart. A haj dauer elvén alapul, de semmiképp ne kísérletezzünk vele otthon, mert erős vegyi anyagokról és a szemünk világáról van szó! Ráadásul még olyan apróságok is sokat nyomnak a latban, hogy milyen hosszúságú pillához, milyen ívet kell választani – hagyjuk hát képzett szakemberre! A folyamat két szemen nagyjából negyven percig tart a hatóidők miatt.

Permanent makeup - sminktetoválás

A sminktetoválás különösen hasznos olyanoknak, akik szeretnek egy bevált alapot használni sminkelés során, például ragaszkodnak a tusvonalhoz, vagy ugyanúgy kontúrozzák, színezik az ajkaikat. A szem körüli satír vagy tusvonal gyönyörűen kiemeli a tekintetet, egy jó szakember a legtökéletesebb ívet, formát, vastagságot is segít kiválasztani, a tetoválás pedig reggel, kócosan, gyűrötten is épp olyan jól mutat majd, mintha a sminktükör mellől ébredtünk volna fel.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...