2022.11.17. 17:30:00 6963 287

A desszertek új dimenziója a bögrés sütik - Kezdjük el a sort az oreo és a menta kettősével!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Vannak olyan napok, amikor hazaérve csak arra vágyunk, hogy leroskadhassunk a kanapéra, és valami finomságot magunkba tömve új lendületet kaphassunk. Minden vágyunk valóra válhat, amennyiben elmerülünk a bögrés desszertek változatos (íz)világába!

Bögrés desszert Oreo keksszel - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Bögrés desszert Oreo keksszel

A bögrés süteményekben az a legjobb, hogy néhány egyszerű hozzávalókból percek alatt a kedvünkre való édességet lehet varázsolni. Habár a bögrés sütemények nem tartoznak a legszebb desszertkreációk közé, finom illatuk és ízük kárpótolni fog minket a mutatós látvány elmaradásáért.

Oreós-mentás bögrés sütemény

Egy mélyebb tálban keverjünk össze 4 evőkanál lisztet 4 evőkanál porcukorral, 3-3 evőkanál étolajjal és tejjel, valamint egy egész, kissé felvert tojással. Az alakuló tésztát keverjük teljesen csomómentesre. Ezután törjünk el kis darabokra 3-5 db oreo kekszet, majd keverjük bele a tál tartalmába. Ízlés szerint néhány friss mentalevelet is tépkedhetünk hozzá. Már csak egy mikrózható bögrébe kell átöntenünk az egészet, majd pár percre be is rakhatjuk a mikróba.
A sütink a hő hatására ki fog buggyanni a bögréből, majd kissé ismét össze esik, amikor kivesszük a bögrét a mikróból.
Vigyázzunk, hogy a felforrósodott kerámia ne égesse meg a kezünket!

Az alapreceptet felhasználva személyes ízlésünk szerint alakíthatjuk a sütemény karakterét, hiszen az oreo keksz és a mentalevél helyett használhatunk bármilyen csokoládét, aszalványt vagy friss idénygyümölcsöt. Találd meg a neked legjobban ízlő változatot!

Forrás: wwww.nosalty.hu

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...