2019.11.24. 15:31:55 7235 192

A csillagjegyek második 6 árnyalata: Hozzád milyen színű fal illik?
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Kissé tanácstalan vagy a falfestést illetően? Csak nézz fel az égre! Úgy bizony, a tökéletes árnyalat a csillagokban van megírva. Formáld az otthonodat oly módon, hogy a mondhatni tartós eredmény a személyiségednek kényelmes, szemednek pedig kellemes legyen.

Falfestés - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Falfestés

A kedvenc színünk sok mindent elárul rólunk, az, ami pedig éppen az adott hangulatunkhoz illik mindig más és más lehet. Hogy ne unjuk meg túl hamar környezetünket, jól meg kell fontolni a kérdést. Szerencsére az asztrológia most is a segítségünkre siet!

Rák – „Lilac Sand”

Az otthonunk ott van, ahol a szívünk. Jól tudja ezt a Rák, és szeret is megpihenni a négy fal között. A nyugtató lila árnyalat rendkívül előnyös az érzelmi hullámokkal küszködő jegy számára. A békés falszín pedig a vendégei szerint otthonát barátságossá, őt pedig kiegyensúlyozottá teszi.

Oroszlán – „Electric Kumquat”

Íme, itt vagyok! Az Oroszlán imád a figyelem középpontjában lenni, éppen ezért otthon is szeretne reflektorfényben tündökölni. Ezt teszi lehetővé ez az impozáns narancssárga szín, ami nemcsak meleg és barátságos, de drámai is. Akárcsak ez az állatövi jegy.

Szűz – „Cosmic Sapphire”

Habár a Szűznek nincs ellenére egy vadabb szín sem, azért a legkomfortosabban mégis egy sok mindenhez összepárosítható szín mellett érzi magát. A zafír sötét árnyalata jól harmonizál a legtöbb semleges színnel, és ez a harmónia teszi majd lehetővé, hogy a csillagjegy belesimulhasson környezetébe.

Mérleg – „Rose Power”

A gondoskodó Mérleg azt szeretné, ha otthonába lépve mindenki megtapasztalhassa annak elegáns, mégis hívogatóan puha voltát. A világos rózsaszínes árnyalat egyensúlyt és harmóniát teremt, és pontosan azt tükrözi, amit a Mérleg szeretne: kényelmet.

Skorpió – „Cold Brew”

Csendes, mégis intenzív légkör szükséges ahhoz, hogy ez az állatövi jegy kiadhassa magából szenvedélyének minden intenzitását. A merész és drámai barnás színvilág nem furcsa számára, hiszen a sötétebb színvilág teszi lehetővé, hogy félrevonulhasson a világtól.

Nyilas – „Blue Marlin”

Az égboltra vagy a tengervízre emlékeztető kék remek választás a Mérlegek falára, hiszen mindig szüksége lesz olyan helyre, ahol feltöltődhet. Még azokban a pillanatokban is nyitottnak érezheti magát e falak közt, amikor szünetet kell tartania.

Az előző hat csillagjegyet itt találod>>

Forrás: thespruce.com/paint-color-zodiac-sign-4587423

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...