2019.11.23. 18:04:41 8776 233

A csillagjegyek első 6 árnyalata: Hozzád milyen színű fal illik?
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Kissé tanácstalan vagy a falfestést illetően? Csak nézz fel az égre! Úgy bizony, a tökéletes árnyalat a csillagokban van megírva! Formáld az otthonodat oly módon, hogy a mondhatni tartós eredmény a személyiségednek kényelmes, szemednek pedig kellemes legyen.

Falfestés - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Falfestés

A kedvenc színünk sok mindent elárul rólunk, az, ami pedig éppen az adott hangulatunkhoz illik más és más lehet. Hogy ne utáljuk meg hamar környezetünk kinézetét, jól meg kell fontolni a kérdést. Szerencsére az asztrológia most is a segítségünkre siet!

Bak – „Gravity Grey”

A szürke eme árnyalata a megfontolt Bakokhoz azért passzol nagyon, mert kifejezi, hogy az ilyen falak között élő személy szereti a tiszta és egyszerű dolgokat. Ez egy nagyszerű és klasszikus háttérszín a semlegessége miatt, így valóban az kerül a reflektorfénybe, aminek előtérbe kell kerülnie.

Vízöntő – „Antique Teal”

Ezt az állatövi jegyet azon színek vonzzák, amelyek ösztönzőek, és a falak között nem érzi magát bezárva miattuk. Az antik kék szín serkenti a kreativitást, és élvezetes érzés az ilyen színű szobában jelen lenni.

Halak – „Breezy Beach”

Játékosság és óceán. Természetesen ezeket az érzéseket ugyancsak egy kék árnyalattal lehet a legjobban visszaadni. A világos, mégis élénk környezet szabadon áramló energiákat sugall, így nyugtatva a lelket.

Kos – „Persimmon Orange”

Ismered a datolyaszilvát? Ha az ízét nem is szereted, a narancssárga eme árnyalata biztosan ínyedre lesz, hiszen izgalmas és merész! Az energikus Kos anélkül érezheti az ilyen falak között otthon magát, hogy az túl durva lenne.

Bika – „Quiet Green”

Ahogy bent, úgy kint: azaz minden legyen a helyén. Ha minden más kaotikusan alakul a Bika a nyugtató zöld szobácskájában újra tud kapcsolódni a természethez. Az újító energiák pedig inspirálóan hatnak számára.

Ikrek – „Wax Pepper”

Ez az a jegy, amelyik egy potenciális lehetőséget sem hagy ki személyisége ragyogtatására. Természetes, hogy amikor ecsetet ragad a meleg és élénk árnyalatok felé fordul. Kreatív énjét is fejlesztheti, amíg a pepperoni zöld falakhoz leginkább passzoló lakberendezési tárgyakat beszerzi.

A következő hat csillagjegyet itt találod>>

Forrás: thespruce.com/paint-color-zodiac-sign-4587423

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...