2018.03.20. 16:06:21 16158 436

A boldogság hónapja a PROAKTIVdirekt klubban: márciusban sorsolunk!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Elérkezett ez is: a várva-várt tavaszi sorsolásig már csak 8 napig kell kitartani. Igaz, ami igaz, a meteorológiai tavasz még egy kicsit kéreti magát, de mi azért igyekszünk gondoskodni a márciusi jó hangulatról, új partnerajánlatokkal várunk.

Boldogság, tavasz - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Boldogság, tavasz

Reméljük, hogy ezzel a fantasztikus hírrel hozzájárultunk a jó kedvhez, főként, mivel ma van a boldogság világnapja is! Mivel nálunk a március mindig a pénzről, a nyereményekről és a sorsolásról szól, ezért mi az egész hónapot a boldogságnak dedikáljuk! A nyertesnek (vagy nyerteseknek) pedig bizonyára az egész éve erről fog szólni!

Nem ismered még a játékot? Még nem késő csatlakozni! Regisztrálj most, és Te is részt vehetsz a tavaszi soroláson>>

Az aktuális nyereményjátékunkat itt érheted el, és tájékozódhatsz a részletekről>> De a PROAKTIVdirekt nyereményjátékkal és életmód magazinnal csak nyerhetsz, hiszen nap mint nap szórakoztatni fogunk Téged!

Figyelem! Új partnerakciók!

Ne csak a PROAKTIVdirektnél regisztrálj, hanem partnereinknél is, így több legyet üthetsz egy csapásra: részt vehetsz a mi negyedéves sorsolásainkon, növelheted a nyereményszámládon lévő (és készpénzben megnyerhető) összeget, valamint kuponokat, vásárlási utalványokat és egyéb kedvezményeket kaphatsz partnereinktől, vagy részt vehetsz az ő játékaikban is értékes tárgyi nyereményekért.

Most ezeket az új akciókat érheted el partnereinknél:

Ingyenes videók a tőzsdei kereskedés elsajátításához>>

341.500 Ft összértékű utalvány felújításhoz, építkezéshez>>

Lenovo laptopot nyerhetsz egy ingyenes próbalecke letöltésével>>

Miért érdemes még a PROAKTIVdirekt nyereményjátékához csatlakozni?

  1. Napi 1000 Ft-ot gyűjthetsz virtuális nyereményszámládra, ha mindennap ellátogatsz hozzánk.
  2. 4 cikk elolvasásával akár 2000 Ft-ot is hozzátehetsz naponta a nyereményalapodhoz. Itt kérhetsz értesítést megjelent cikkeinkről, és kiválaszthatod az érdeklődési köreidet is!>>
  3. Válaszolhatsz kérdőívünk kérdéseire, és ezzel 3.000 Ft-ot zsebelhetsz be kérdésenként!
  4. A fenti partnerajánlatokban való részvétel minimum 1000 Ft-ot érhet számodra - ezt fixen a következő sorsoláson megnyerhető összeghez hozzáadjuk -, de akár 1.000.000 Ft-ot is érhet egy regisztráció, ha a Te nevedet húzzuk ki a bónusz nyereménynövelés sorsolásán.
  5. Facebook megosztásaidért oly annyira hálásak vagyunk, hogy szintén 1.000.000 Ft nyereménynövelést sorsolunk ki a cikkeinket posztoló tagok között! (A cikkek alatt található gombokat illetve linket használd!)
  6. Hívd meg barátaidat is! Az invitálásodnak köszönhető új tagok után 10.000 Ft-ot írunk jóvá a nyereményszámládon.
  7. Amennyiben ezen a sorsoláson nem Te nyernél, akkor sincs okod csüggedni, hiszen az összegyűjtött összeg ott marad virtuális számládon, és legközelebb megnyerheted - sőt, tovább növelheted!

Az így gyűjtögetett összeget negyedéves sorsolásainkon nyerheted meg. A következő sorsolás időpontja: 2018. március 28.

A részletes játékszabályzatod itt olvashatod.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...