2015.06.25. 20:00:00 6452 216

8 éves és már rúdtáncol! Nem is akárhogy!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Tekintsünk el attól, hogy a rúdtáncot sokszor erotikus táncként azonosítják be, amivel sztriptízbárokban találkozunk, és nézzük inkább a sport oldalát. Hihetetlen erő, hajlékonyság és művészi teljesítmény is kell ahhoz, hogy valaki ilyen elképesztő dolgokat műveljen a levegőben. Egy nyolc éves kislánytól pedig egészen egyszerűen lenyűgöző. Videó.

Rúdtáncos | Fotó: 123rf.com - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Rúdtáncos | Fotó: 123rf.com

Az ukrán kislány, Emily Mosakalenko egy romániai tehetségkutatóban bukkant fel, és eszméletlen, amit a testével művel. Úgy mozog a talajon és a rúdon is, mint aki pontosan erre született. Csak addig tűnik kislánynak és törékenynek, amíg el nem kezd táncolni. Nézd meg Te is, milyen nagyszerű dolgokra lehet képes az emberi test.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tesztett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...