2024.05.17. 17:46:10 6580 215

5 vidám családi film a hosszú hétvégére
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Egyikünk sem iktathatja ki az életéből a mindennapok nehézségeit, a stresszt és a feszült helyzeteket, a magánéleti és szakmai megpróbáltatásokat. Viszont a humor és elválaszthatatlan ikertestvére, a nevetés, valóságos mentsvárként szolgálnak bennünket a hétköznapi mentális csaták közepette. Alább olyan családi vígjátékokból hozunk egy csokorra valót, amelyek minden bizonnyal mosolyt csalogatnak az arcokra.

Családi filmnézés - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Családi filmnézés

A nevetés olyan, akár az élet vitaminja, amelynek számos testi, lelki és közösségi előnye ismert. Erősíti az immunrendszert, csökkenti a fájdalomérzést és a stresszt, javítja a hangulatot, feszültséget old, ellazít, reményt ébreszt, mentális terheket emel le, segít az éberség fenntartásában, és összeköt másokkal. Az érzelmi egészség megőrzésének egyik legfontosabb eleme. A családi és baráti együttlétek során ugyancsak kiemelt szerephez jut a közös nevetés. A jó társaság, a finom ételek, és a társasjátékok mellé egy-két film is jól jöhet. Íme néhány mosolycsalogató filmpéldány a hosszú hétvégére:

Jungle Cruise (Dzsungeltúra)

A hajóskapitányt játszó Dwayne Johnson és egy elszánt tudóst alakító Emily Blunt közös, izgalmas fordulatokban bővelkedő kalandra indul az Amazonas dzsungelébe. A küldetésük célja az, hogy ráleljenek a minden betegséget gyógyító erővel bíró Életfára. Természetesen nem lesz könnyű dolguk, hiszen számtalan akadály gördül az útjukba, ám mindez humorral bőkezűen fűszerezve van a nézők elé tárva.

Vess rá egy pillantást: https://www.youtube.com/watch?v=MH9sYKCOwY0

Freaky Friday (Nem férek a bőrödbe)

A tinédzser kor minden szülő-gyermek kapcsolatba bekavar. Nincs ez másként Anna (Lindsay Lohan) és Tess (Jamie Lee Curtis) esetében sem. Egy szerencsesüti viszont mindent megváltoztat. Ám nem olyan értelemben, ahogyan azt gondolnánk.

Itt nézhetsz bele a filmbe:https://www.mafab.hu/trailer/4197

The Pacifier (Gorilla bácsi)

A kemény harci helyzetek által kőkeményre edződött Shane Wolf kommandós (Vin Diesel) most egy másmilyen kihívásokkal teljes „csatatéren” kell próbára tegye… nos, az idegeit és a kreativitását. Bébiszitterként kell beépülnie egy tudós családjába. A csatatéren túl és a pelenkahegyen innen különleges „átváltozáson” megy át.

A hivatalos trailert látva biztosan kedvet kapsz a teljes film megnézésére: https://www.youtube.com/watch?v=GT8D6uylVnw

Dolittle

Ha a családoddal, barátaiddal szeretitek az állatokat, és gyakran álmodoztatok arról (titkon vagy kevésbé titkoltan), hogy megértsétek mindazt, amiről az állatok beszélnek, akkor bizonyára nem hagynátok ki a filmes pakliból a Dolittle-filmeket. A legújabb verzióban Robert Downey Jr. ölti magára az állatokkal beszélő különc doktor karakterét.

Egy kis ízelítő a filmből: https://www.youtube.com/watch?v=mJrvm_4jeaM

The Secret Life of Pets (A kiskedvencek titkos élete)

Vajon mit csinál a macska, a kutya, az aranyhal és más kisállatok a gazdi távollétében? A New York-i kiskedvencek élete a legkevésbé sem mentes a kalandoktól. A nézők pedig nagyokat derülhetnek a kisállatok emberektől elleplezetten zajló életén.

Nézd csak: https://www.youtube.com/watch?v=95KWmCqJB54

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...