2023.04.03. 17:26:12 6970 275

5 trükk, ami ellenállhatatlanul vonzóvá tesz
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Vannak olyan emberek a környezetünkben, akikről nem tudjuk, miért is vonzanak bennünket annyira. Kellemes a társaságukban lenni, szórakoztatóak, magabiztosak és gyakran egyenesen lehengerlőek. Sokan veszik őket körül, a társaság többsége a barátságukra vágyik, és titokban mindenki rájuk szeretne hasonlítani. Mi is a titkuk? Találtunk néhány trükköt, amit mi is elsajátíthatunk, ha a népszerűségre hajtunk.

Vonzó nő - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Vonzó nő

Egyediség

Gyakran egy szokás, vagy akár az egyedi hanglejtés, viselkedési mód tesz bennünket egyedivé. Az emberek attól lesznek egyediek, hogy valami olyannal különböznek másoktól, ami csak rájuk jellemző, tehát utánozhatatlanok. Ez azt is jelentii, hogy bátran vállald fel a saját magad, és tedd azt az egyedi jellemződdé. Lehet ez egy hajviselet, egy szemüveg, ruhadarab, kiegészítő, ékszer stílus, illat, arckifejezés, mondás. A lényeg, hogy valóban te legyél. Mert ha valaki más "imázsát" erőlteted saját magadra az inkább taszítani fog, mint vonzani.

Fontos, hogy legyen célod

Az igazán vonzó ember céltudatos. Ezt természetesen nem kell állandóan, minden embernek lépten- nyomon az orrára kötnöd. Viszont egy kellemes társasági beszélgetés alatt ha kiderül, hogy te a kék bálnákat szeretnéd megmenteni, amiért még fontos lépéseket is teszel, azt bizony nagyon nehéz figyelmen kívül hagyni, mert ezt nem minden ember veszi a fejébe. Érdekes vágy.

Magabiztosság

Ami nem egyenlő a nagyképűséggel. Ne fennhéjázó légy, hanem magabiztos. Óriási a különbség. A magabiztos ember mindenkit és minden érvet, véleményt meghallgat maga körül. A döntését azonban saját maga hozza meg, miután levonta a következtetéseket. Nem igazán hagyja magát befolyásolni, és amikor eldöntött valamit, akkor megingathatatlan. Az elhatározását, a véleményét pedig mások számára érthetően és világosan adja át.

Optimizmus

Ez azt jelenti leginkább, hogy fölöslegesen ne panaszkodj. Nem azt, hogy ne kérj segítséget soha, de ezt tedd diszkréten és lehetőleg a hozzád legközelebb állóktól, akikben valóban megbízhatsz. A fölösleges pesszimizmus nem vonzó és még téged is hátráltat abban, hogy elérd a céljaidat és jól érezd magadat. Ugye ez nem hiányzik neked sem?

Hallgass meg másokat

Semmi szükséged a fölösleges nyomulásra. A valóban érdekes embert akkor is észreveszik, ha a társaságban a sarokban megbújva iszogat és meg sem szólal. Perceken belül mindenki számára pont az a sarok lesz a legfontosabb a helyiségben, ahol állsz. Elég figyelned másokra, és valóban szeretettel meghallgatnod őket. Ha érzik, hogy tényleg érdekel a mondandójuk, és nem csak merő udvariasságból teszed fel a kérdést: hogy vagy, akkor igazán őszinte válaszokat és visszajelzéseket is fogsz kapni. Az őszinteség pedig bizony a legfontosabb és a legvonzóbb tulajdonság ezen a világon. Érdemes kipróbálnod.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...