2023.04.06. 12:10:00 5244 212

5 praktikus tavaszi frizura, hogy a hajunkat ne fújja szanaszét a szél
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Az arcunkat simogató, lágy tavaszi szellő helyett hideg orkán erejű szél tép a kabátunkba, szénaboglyává alakítva a frizuránkat. Most nyer csak igazán értelmet a szélfútta frizura. Sokan szeretik kiengedve hordani a szép hosszú hajukat, amit még mindig sapkával, de jobb esetben is csupán hajgumival lehetne kordában tartani.

Tavaszi frizura virágokkal - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Tavaszi frizura virágokkal

Annyi trendi hajviselet van jelenleg, hogy ha nem csinálsz semmit a hajaddal, akkor sem lesz feltűnő, így az extravagányság helyett bátran helyezd a fókuszt a praktikumra: Copfok, fonatok és kontyok várnak arra, hogy mindet kipróbáld!

Egyszerű, de nagyszerű frizurák szeles tavaszi időkre

1. Copfok kis extrákkal

Fonással kombinálva - Minél magasabbra kötöd a copfod, annál jobban mutat ez a frizura, amelyet úgy készíthetsz el, hogy a lófarkadból egy vékony tinccsel körbetekered a hajgumit, hogy az ne látszódjon. Rögzítsd egy hullámcsattal, majd a hajad többi részét fond be végig. Az is jól néz ki, ha egy vékony fonattal tekered körbe a hajgumit.

Copf többszörösen begumizva - Hasonlóképpen az előzőhöz készíts egy magasra tűzött copfot, majd tetszőleges távolságokban rakjál a hajad hosszán végig minél több hajgumit. A közök között kissé húzkodd szét, hogy dúsabb hatást érj el.

2. Félig feltűzött frizurák

Félig feltűzött frizuraFélig feltűzött frizura

Rózsás félkonty - A hajadat a füled vonalában körben válaszd szét, és a felső szakaszt kösd meg laza copfban. A copfba kötött részt a hajgumi felett bújtasd át, majd fond be végig. A fonat bal oldalát lazítsd meg teljes hosszában, majd tekerd fel csigába, tekerésenként rögzítve a kialakuló virág formát.

Szalaggal bolondítva - A félig felkötött hajadba köss vidám szalagot, de akár hajfonatba is fonhatod!

3. Laza kontyok

Hogy jópofa hajpántjain jól látszódjanak, tekerjük kontyba a hajunkat! Ahányféle hajhossz, annyiféle technika: vállig érő hajhoz használjunk a volumen megadásához hajfánkot, míg lapockánk alá érő hajhosszhoz ez már nem lesz szükséges. A kontyunkba akár igazi virágokat is tűzhetünk, így akár a valódi tavaszt is segíthetünk megidézni.

Szerző: GAM

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...