2020.11.02. 14:00:08 6506 155

5 őszi kiegészítő, amit ideje előkeresni
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A hideg kevés igazán jó dolgot hoz magával, de az őszi-téli kiegészítők határozottan a pozitív dolgok közé tartoznak. Segítségükkel pillanatok alatt lehetünk igazán stílusosak, kifejezően és persze funkciójukat tekintve is nagyon kellemesek.

Őszi outfit - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Őszi outfit

Sál

Válasszunk kifejező őszi sálat, ami egyszerre passzol a stílusunkhoz és emeli ki azt. Elérhető áron is találunk puha anyagú, különleges és alap darabokat egyaránt! A viselésével is érdemes azonban kísérleteznünk, hogy a sál ne csak melegítsen, de öltöztessen is. Ebből a videóból például számos változat közül válogathatunk:

Kalap

Ha úgy gondolod, hogy neked nem áll jól egy kalap sem, akkor még nem próbáltál még elegendő típust! Persze, kell egy kis merészség az első kalapos naphoz, de idővel rájön az ember, hogy a többiek számára egyáltalán nem olyan feltűnő a viselése, mint azt magunkban érezzük. Ráadásul igen hasznosak, mert védik a frizurát és az arcot a széltől, esőtől és télen majd a hótól is!

Bokamelegítő

Lehet, hogy utoljára egy hetvenes éveket idéző filmben láttál kötött bokamelegítőt, de érdemes újra gondolnod! Gyönyörű, igényes darabokat kapni, amik nagyon jók az átmeneti időszakra. Hiszen kint már igen hűvösek a reggelek és esték, a munkahelyeken viszont már megy a fűtés. Tehát a félcipő az irodába elegendő, útközben azonban fáznál benne. A bokamelegítőt egy mozdulattal fel és leveheted, ha megérkeztél és voilá – megoldottad a „cipő cserét”

Brossok és kitűzők

Bross alatt nem kell feltétlenül nagyasszonyos feltűnő, igazgyönggyel rakott ékszerre gondolnunk és a kitűző is túlmutat a tizenévesek zenekaros és táboros kiegészítőin! Felnőtt, stílusos, mókás, sokatmondó darabokra tehetünk szert, amik praktikusak is lehetnek – például egy ponton megfogatni a csinosan felrakott sálat, hogy meleggel védjük a nyakunkat, hátunkat a legnagyobb szélben is.

Derékmelegítő

Ez a darab sem örvend akkora népszerűségnek, amit megérdemelne. Hiszen a hidegre szinte legérzékenyebb szerveinket védi, elképesztő komfort érzetet ad, és a fentiekhez hasonlóan könnyedén megszabadulhatunk tőle, ha meleg helyre értünk. Ha úgy akarjuk, ki sem látszik, ez tehát egy profi titkos fegyver a hideg ellen!

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...