2019.08.11. 16:30:39 9843 307

5 érv az e-book mellett
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

E-book olvasót használtan már 1-2 könyv áráért tudunk vásárolni, ráadásul, ha a legnépszerűbb, legprofibb márkából választunk, attól sem kell tartanunk, hogy hibás példányhoz jutunk, általában sokáig és jól működnek. A befektetés pedig hamar megtérül – hiszen az interneten számtalan könyv érhető el ingyenesen.

E-könyv olvasó - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com E-könyv olvasó

Egy igazi könyvmoly rengeteg pénzt spórolhat ezzel, hiszen az ingyenesen elérhető könyveken felül a megvásárolható e-bookok is jelentősen kedvezőbb áron érhetők el papír társaiknál. Arról nem is beszélve, hogyha mégsem nyeri el a tetszésünket a könyv, akkor kevesebbet buktunk rajta.

Nem csak összegeket spórolunk

Tud jól kinézni egy ízléses könyvespolc a lakásban, de amikor mindent ellepnek a könyvek, az már nem csak zavaró tud lenni, de ráadásul portalanítani is véget nem érő harc. A legtöbb könyvespolc ráadásul általában úgy foglalja a helyet a lakásban, hogy lakó érintetlen könyvek, amik „valahonnan” vannak, egyszer vagy egyszersem elolvastuk őket és azóta várakoznak ott a megváltásra. Sokkal praktikusabb, ha csak a legjobbakat vesszük meg papír formában - a nagy kedvenceket, azokat, amik még biztosan a kezünkbe fognak kerülni – és nem csak költözéskor.

Könnyíts az utazáson!

Akár nyaralásról, akár csak a hétköznapi tömegközlekedésről legyen szó, sokkal könnyebb dolgod van, ha egy apró, könnyű kis szerkezetet kell csak magaddal vinned, nem pedig egy kemény borítós hatszáz oldalas súlyt. Ha hangulatodtól függően szoktál választani és egyszerre több könyvbe is bele szoktál kezdeni, akkor plusz egy jó hír; az e-book olvasóra kb. 20 könyv fér egyszerre, így cipekedés nélkül válogathatsz olvasnivalót hangulatodnak megfelelően.

Éjszaka, kislámpa nélkül

Vannak helyzetek, amikor a kislámpát felkapcsolni felér egy terrortámadással az alvótársunk ellen. Az digitális könyvek ezt a problémát is kiküszöbölik, hiszen állítható fényerővel megvilágított „lapokat” olvashatunk és ennek fénye nem bántja a mellettünk szunyókáló nyugalmát. Ugyanígy hasznos olyan helyzetben is, amikor egyébként nem lenne elegendő fény az olvasáshoz, például éjszakai utazás közben.

Nem „folyik ki” a szemünk

A többi digitális képernyővel ellentétben az e-book olvasó abszolút szemkímélő, kifejezetten arra van kitalálva, hogy sokáig nézhessük. Számos olyan verzió van, amely matt (nem csillog be a napfénytől) és a fényerő is szabályozható rajta. A hagyományos olvasáshoz képest is egészségesebb, mert a szöveg háttérből kapja a fényt és mindig egyenletes megvilágításban nézhetjük, nem erőltetjük a szemünket a félhomályban. Talán a könyvek illatát és tapintását nem tudjuk pótolni vele, de ezek a kis kütyük is egészen a szívünkhöz nőnek, ráadásul szuperkedves tokokkal is személyesebbé tudjuk tenni őket.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...