2015.11.03. 17:37:50 7066 225

5+1 dolog, amit az okos férj nem kérdez meg...
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Vannak dolgok, amiket a nők érthetnek csak meg. Ilyen például az, hogy miért kell csoportosan menni a mellékhelységbe, ha társaságban vagyunk, vagy az, hogy miért számít diétásnak a saláta és a csokis süti ebédre. :) Ha a női logikát el kezdjük boncolgat, higgyétek el, abból nem sül ki semmi jó. Egyszerűen kerüljük el ezeket a kérdéseket.

Beszélgetés - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Beszélgetés

A nők általában sokkal érzékenyebbek a férfiaknál, ezért is tűnhet néha hazardírozásnak a velük való beszélgetés. Nem mintha ez probléma lenne, különbözőek vagyunk, és ezt tudomásul kell venni. ;) Van egy-két kérdés azonban, amit nem tanácsos feltenni egy nőnek.

1. Voltál a héten edzeni?

Nem sokkal jobb ez a kérdés a rettegett „Nem híztál egy kicsit?” megjegyzésnél... Még akkor is rossz néven veheti, ha csak egészen egyszerűen érdeklődnél, minden hátsó szándék nélkül. Kérdezd meg inkább, hogy nem akar-e csatlakozni hozzád, mivel éppen a konditerembe tartasz. Valószínűleg közölni fogja, ha már túl van a heti edzésein, vagy ha nem, akkor jó pontot szerezhetsz nála.

2. Ez mennyibe került?

Be lehet árazni egy jó lábat vagy egy dögös testet? Nem! Nem lehet. S, ha neki ez a cipő vagy az a ruha jelenti a hosszú lábakat vagy a vonzó megjelenést, akkor bizony peched van, ha kritikus hangnemben teszed fel ezt a kérdést. Sőt, ahhoz vezethet, hogy titkolni kezdi a szerzeményeit. Kérdezd meg inkább így „Nem azért mert, olyan nagyon számít/ puszta kíváncsiságból, mennyit fizettél?” Ha úgy gondolod, hogy túl sokat költ ilyen dolgokra, akkor kezdeményezd, hogy vezessétek együtt a költségvetéseteket.

3. Nekem is mennem kell a szüleidhez?

Legyen szó a szülők vagy a barátok meglátogatásáról..., igen! Menned kell. A kérdéseddel valószínűleg nagyon megsérted. Azt fogja hinni, hogy utálod a szüleit és a barátait. Szóval, ha nagyon nincs időd vagy túl fáradt vagy, akkor inkább máshogy tedd fel a kérdést. Elúsztam a melóval, úgyhogy nem tudok menni a szüleidhez. Üdvözlöm őket, legközelebb igyekszem odaérni.”

4. Megjött?

Körülbelül egyet jelent azzal, hogy „Miért vagy ilyen hisztérika?”. Ezzel a kérdéssel gyakorlatilag semmissé teszed az érzéseit, mintha azért viselkedne úgy, mert menstruál. Ez egy egyszerű magyarázat, így nem kell tovább bogozgatni, hogy mi is a probléma, hogyan érzi magát. Inkább kérdezed meg tőle azt, hogy hogy érzi magát?

5. Mi a baj?

Erre tudod, hogy csak egy dolog lehet a válasz: „Semmi!” Aztán a szokásos fejrázás vagy elfordulás. Ez a kérdés inkább vádló, mint érdeklődő, főleg ha így teszed fel: Most mi a baj? Ráadásul túl általános. Ha igazán szeretnéd tudni, hogy mi van vele, akkor így kérdezz: „Látom, hogy valami nincs rendben. Szívesen meghallgatlak, ha beszélnél róla.” A nők szeretik, ha tényleg figyelnek rájuk, és ezzel a két mondattal, biztosítod erről.

+1. Van kedved szexelni?

Hogy mi a baj ezzel a mondattal? Csak annyi, hogy semmi érzelem és szenvedély nincs mögötte... Inkább csókold meg, érintsd meg, vagy kezdd el vetkőztetni. Beszéljenek a tettek a szavak helyett. :)

Forrás: menshealth.com

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...