2021.12.16. 09:30:00 6635 207

4 napos szépségápolási menetrend Szentestére, hogy szebben tündökölj, mint a fa
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Lépésről lépésre megtervezted a karácsonyi dekorációt, lépésről lépésre eltervezted az ünnepi menüt. Miért hagynád ki a tervezésből önmagad kicsinosítását? Természetesen lépésről lépésre!

Szépségápolás karácsonykor - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Szépségápolás karácsonykor

Kinek van annyi szabadideje a vendégek fogadása előtt, hogy egyhuzamban csak magával foglalkozzon órákat? Na ugye! Éppen ezért érdemes a karácsony előtti napokra is osztani a testápolási procedúrából, így biztosan jut idő majd mindenre, hogy Szenteste tetőtől talpig tipp-topp lehess.

Szépségápolási teendők Szenteste előtt

December 21.

Pedikűr és bőrradírozás: Mind olyan apróság, amit igazából nem is nagyon látnak mások (főleg körömlakk alatt), de a komfort- és tisztaság érzetünkön nagyot dobnak. Készülj fel lelkileg az utolsó napok véghajrájára egy jóleső fürdő vagy egy ráérősebb zuhanyzás alatt, miközben elvégzed az elhalt hámsejtek eltávolítását a bőrödről. Akár a mechanikai, akár a biológiai hámlasztás híve vagy, a körömvágás után ne felejtkezz meg a testápolóról sem. A sarkak ápolása valószínűleg akkor is időszerű lesz, ha nem harisnyanadrágban várod a vendégeket - vagy nem abban mész vendégségbe.

December 22.

Manikűr és lakkozás: A dolgos kezeknek is kijár a kényeztetés! Kézkrémezés során jusson egy kevés időd arra, hogy gyengéden megmasszírozod egyik kezeddel a másikat. Ha nem viselsz műkörmöt, akkor pedig minimum egy szép francia manikűr dukál! Aki a színesebb lakkokat kedveli, ügyeljen arra, hogy extra tartós lakkot és fedőlakkot használjon, hogy ne pattoghasson le a körömlakk idő előtt.

December 23.

Frizurázás: Miután mindent előkészítettél, mosd meg a hajad és használj ápoló hajpakolást is közben. Ha göndör vagy hullámos fürtökre vágysz, jól szárítsd meg a hajad a fejbőr közelében, és szárítsd szinte szárazra a haj többi részét is. ezután fond be vagy tedd be a csavarókat, hogy nehogy megfázzon a fejbőröd. A hó hulljon karácsonykor, ne a korpa!

December 24.

Arcpakolás és smink: A végső simítások elvégzése alatt tegyél fel a jól megtisztított arcbőrödre egy hidratáló fátyolmaszkot vagy arcpakolást, hogy az ünnepi smink alapját szolgáló alapozás minél egyenletesebb lehessen majd. Fejezd be a tegnap elkezdett vagy megálmodott frizura elkészítését, azután sminkelj akkor is halványan, ha amúgy nem szoktál. Szempillaspirál, szemöldökceruza, arcpír és szájfény kerüljön elő!

A “Mit vegyek fel?” kérdésre is add meg jó előre a választ magadnak! Akár vendégként, akár vendéglátóként ünnepelsz, egy csinos, de kényelmes ruha a legoptimálisabb viselet.

Forrás: www.urban-eve.hu

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...