2015.06.14. 20:01:57 10622 289

4+1 dolog, amit csak a nagymellű nők értenek
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Kevés olyan nőt ismerek, aki elégedett lenne a mellével. Vagy a formája nem jó, vagy az „esése”, vagy a különbözősége. De ha ez mind rendben is van, akkor egyvalami biztos nem stimmel: a méret. Ha túl kicsi, akkor irigykedve bámuljuk a dús idomú hölgyeket, merthogy de jó nekik! Valóban?

Nagy mell, nagy gond? - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Nagy mell, nagy gond?

Azt hihetnénk, mi naiv, a dúskeblűségtől igen messze álló hölgyek, hogy azok, akikkel „mellesleg” bőkezűen bánt a sors, a világ legboldogabb emberei. Pedig a másik félnek is megvan a maga keresztje, vagyis keresztjei!

Ha nagy a cicid…

…mindig időben érkezz a buszra, metróra stb.

Vagyis még véletlenül se kelljen futnod sehova. Mert igen, tudod a méreted, jól tartó fehérneműt hordasz, de az maximum egy laza sétához elég, rohanáshoz, kocogáshoz nem igazán. Mert valljuk be, ilyenkor a cicik képesek önálló életre kelni, és míg Te rohansz, ők ide-oda kandikálva „buliznak” a melltartódban.

…ne panaszkodj miatta!

Legalábbis a kismellű barátnődnek soha. Nem, nem fogja megérteni, bármennyire is vagytok jóban. Értetlen tekintettel tárja majd szét a kezét: „Micsoda problémáid vannak!”.

… ne akarj csinos, nőies blúzokat viselni!

Vagyis dehogyisnem, akarj, nagyon is! Csak ezekre figyelj: gondoskodj a gombok megerősítéséről, akár néhány patentról a mellrésznél. Vagy vegyél néhány számmal nagyobbat, hogy biztos ne pattanjanak le a gombok a cicidnél…

… nem vagy jóban a hullámokkal

Éljen, itt a nyár, a bikiniszezon! Talán hihetetlen, de a nagy mellű nőknek épp olyan nehéz jó fürdőruhát, bikinit találni, mint a kisebb keblekkel megáldott társaiknak. Hiszen nem választhatnak akármit, nekik ugyanúgy figyelni kell a mintákra, csíkokra, pöttyökre, mint többieknek. És nagyon fontos, hogy jól tartson a felsőrész! Mert a strandon ugyanúgy mozgunk, sétálunk, futunk a gyerek után, mint egyébként. És egy óvatlan pillanatban, egy rosszul megválasztott fürdőruhának és mozdulatnak köszönhetően könnyen közszemlére kerülhetnek a mellek. És akkor a „mindent leleplező” hullámokról még nem is beszéltünk!

… akkor biztosan tudjuk a „kedvenc” kérdésed!

„Igaziak?”. És tuti, hogy ez akkor hangzik el, amikor épp olyan pillanatod van, amikor elégedett vagy velük, passzol Rád, hozzájuk a ruhád és boldog vagy. Vagyis voltál, egészen eddig a kérdésig…

Akár kicsi, akár nagy, akár hetyke, akár „lógós”, a lényeg úgyis ugyanaz: szeresd magad, szeresd őket. Mert belőlük csak egy (vagyis kettő:-)) van, egyediek és csak a tieid! Vagyis gyönyörűek!

Összeállította: ssz

Forrás: jolie.de

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...