2015.11.01. 19:09:54 9975 267

4+1 dolog, ami egyáltalán nem érdekli a férfiakat szex közben
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Mi, nők, hajlamosak vagyunk sokszor túlaggódni dolgokat. Vajon elég csinos leszek neki az első randin? Vajon sok év után is izgalmasnak tart majd? És persze ott van a szex, az állandó „paraforrás”. Nem is hinnénk, a férfiak mennyivel lazábban veszik a dolgokat és meg sem fordul a fejükben az, ami miatt mi napokat/órákat/perceket idegeskedünk.

Huncutságok:-) - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Huncutságok:-)

Mert annyira nehezen hisszük el, hogy jók vagyunk nekik úgy, ahogy vagyunk. Néha kicsit kócosan, néha kicsit nyűgösen, néha kicsit lustábban. Szóval, szeretnek minket a mi tökéletes tökéletlenségükben is.

És nincs ez másként, ha épp a szexről van szó. Mi azt gondoljuk, csakis akkor vagyunk jók, ha vadítóan szexi fehérneműben villogunk, vagy majd' kiugrunk a vágytól a sima, puha bőrünkből.

Pedig kár a para

Miközben a teremtés koronái csakis ránk koncentrálnak, mi a következőkön törjük a buksinkat. Teljesen feleslegesen, persze…:-)

Azok a fránya pletykák

Ha tényleg csak pletyka, akkor nyugodt lehetsz: míg Te szinte elsüllyedsz szégyenedben a saját magadról hallottakról, addig hidd el, ő ügyet sem vet az alaptalan híresztelésekre.

Az otthon

Akár épp az első látogatás Nálad, akár együtt éltek, nagy valószínűséggel nem az fogja érdekelni, hogy hány porcica van otthon, minden polc ragyog-e tisztaságtól és hogy minden sarok csillog-villog-e?

A fehérneműd

Ez egy kicsit talán fájdalmas, hiszen mi, a gyengébbik nem képviselői hajlamosak vagyunk a legszexibb fehérneműt kiválasztani egy szenvedélyes estére készülve, addig a pasik néhány másodperc gyönyörködés után már el is felejtik, mi volt rajtunk az előző másodpercben.

Ha elmaradt volna az epilálás

Ha tipegőnk épp téli „bundát” visel, az nem lehet akadálya egy frenetikus pásztorórának! Legalábbis a fiúknál biztos nem! Ha megkíván, az a néhány kósza szőrszálacska egyáltalán nem zavarja.

És még mindig a narancsbőr

Talán mind közül a legnagyobb félelmünk, hogy kedvesünk meglátja az apró kis gödröcskéket a combunkon, fenekünkön. Persze, ez is csak a nők alaptalan parája. Ők egészben látnak és egészben szeretnek minket, úgyhogy ilyen apróságon nem akadnak fent. Higgyétek el, gödrökkel, vagy anélkül is kívánatosak vagyunk számukra.

Forrás: miss.at

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...