2022.01.25. 09:20:00 5454 171

2022-es terveid eléréséhez határozd meg, hogy hol tartasz most
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Hogy hol tartasz? Arra csak te tudhatod a választ, de arra a kérdésre, hogy hol vagy most, mi is tudunk válaszolni! Pont ott vagy, ahol lenned kell! Még akkor is, ha neked úgy tűnik, nem ez életed legsikeresebb időszaka, érdemes számot vetni az elért eredményeinkről céljaink tükrében.

Tanácstalanul - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Tanácstalanul

Az egyedi személyiségekhez egyedi életutak és célkitűzések tartoznak, és biztosra vesszük, hogy a kihívások és kudarcok ellenére pozitív történések is tarkították az elmúlt éveket. Hogy hol tartasz az utadon, azt egy csésze finom tea, üres papírlap és egy toll társaságában felfedezheted.

A kirakatba kitett énünk és az, hogy valójában hogyan érezzük magunkat nagyon eltérhetnek egymástól. Anélkül, hogy legalább önmagunkkal szemben ne legyünk őszinték, nem fogunk tudni valós vágyból fakadó célokat meghatározni.
“Tévképzeteink” természetesen abból is adódhatnak, hogy mások csak a (behazudott) sikereiket osztják meg velünk, és úgy érezzük, le vagyunk maradva tőlük, de ne féljünk önazonos döntéseket hozni mások elvárásainak teljesítése helyett.

Hogyan találd meg önmagad és lépj tovább?

Engedd szabadjára az érzéseidet!

Az érzelmeink szabad megélése bizonyítottan egészségügyi előnyökkel jár. A sírás és a nosztalgiázás is bele kell, hogy férjen az érzelmi kifejezések sorába az örömteli érzéseink mellett. Te meg mered mutatni a külvilágnak,hogy ki is vagy valójában?

Ami nem öl meg, az megerősít!

A változás nem csak kívül, de belül is folyamatosan zajlik! Az idősödés során nem csupán a tükörképünk változásához kell apránként hozzászokni, de újra és újra rá kell eszmélnünk személyiségünk fejlődésének irányára és mértékére is. A velünk történtek mindig a túlélésre és a megélésre készítenek fel minket.

Hagyd, hogy szétessen!

Úgy tűnik, hogy minden szétesett körülötted? Lehet, hogy éppen most kerültek helyükre a dolgok! A legnagyobb viharok után visszatekintve rájöhetünk, hogy a széttört darabok valami jónak adják át a helyüket.

Célozz és tűz!

Ahhoz, hogy oda kerülj, ahol valójában lenni szeretnél, szükséged lesz új ismeretek és készségek elsajátítására, és új szokások kialakítására. A komfortzónánkon kívüli világ riasztó lehet, de csak előre haladva érhetünk végül célba!

Forrás: www.hopeforwomenmag.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...