2020.01.01. 17:18:13 10208 344

2020-ban kifested a lakást? Ezek lesznek az év színei!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ha igazán modern, hangulatos miliőbe szeretnél hazaérkezni, akkor ez Neked szól! Egy tisztasági festéssel egyébként is érdemes 1-2 évente felfrissíteni, megtisztítani a falakat, és akkor miért is ne varázsolhatnánk őket kicsit izgalmasabbá? Ezek lesznek a lakberendezők és belsőépítészek legnagyobb kedvencei 2020-ban!

Falfestés - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Falfestés

A fehér hódításának új útjai

Mindig is előszeretettel dolgoztak fehér falszínnel a jóízléssel megáldott emberek. Tökéletes alap egy minimalista stílusú otthonnak, de egy rusztikus vagy vintage lakásbelső is szárnyakat kap tőle. Úgy funkcionál, mint egy üres vászon, melyre a berendezési tárgyak festik rá a tökéletes otthont. Nagy előnye, hogy később más színre festeni is a fehéret a legegyszerűbb.Idén azonban a fehér is különlegessé válik – különböző törtfehér árnyalatokat kombinálva, halmozva érhetünk el igazán trendi hatást az elegancia vonalán maradva. A textúrákkal is érdemes játszani, hogy még izgalmasabb legyen a végeredmény.

Tengerészkék – a fekete puhább verziója

Ha nem tengerparti stílusban rendezted be a lakást, akkor sem kell lemondanod a tengerészek markáns színvilágáról, hiszen gyönyörűen kombinálható például arany és fehér színekkel, de akár szürke kiegészítőkkel is érdekes hangulatot képezhetünk. Ha feketében gondolkodtál, érdemes inkább a tengerészkéket választanod, így kevésbé lesz borús az összkép, ugyanakkor a hangulat megmarad. Nagyon világos helységbe és izgalmas formájú bútorok, kiegészítők mellé különösen ajánljuk!

Púderrózsaszín – elegancia és finomság a maximumon

A rózsaszín az elmúlt években mindig trendként jelent meg valamely árnyalatával és ez idén sem lesz másként! 2020 – ban a púderrózsaszín hódít teret, szürkével, beton textúrával kombinálva üzletiesebb, keményebb vonalat, csipke és műszőr kiegészítőkkel igazi lágy nőiességet hoz ki a terekből. Ne gondold, hogy csak a tinilányok festik rózsaszínre a szobájuk falát! Egy hall is rendkívül elegánssá válik ettől az árnyalattól, ha megfelelő bútorokkal kombináljuk választásunkat.

Égetett narancs – a mediterrán hangulat szerelmeseinek

Karakán, erőteljes árnyalat, melyet inkább kisebb válaszfalakra, vagy geometrikusan más színnel kombinálva javasolt festeni. Ennél az árnyalatnál igazán a mérték az érték, ugyanakkor már kisebb felület is akkora hangsúlyt kap a napégette-narancs színtől, hogy egészen megváltozik a szoba. Meleg szín, jó érzés a közelében lenni, fa és fém felületek mellett pedig egyaránt jól mutat.

Pávakék

Rendkívül különleges, nagyobb tereken kifejezetten exkluzív hatást kelt. Főként smaragd- és olajzölddel, feketével, szürkével kombinálva tökéletes. Pávakék szobában nagyon jól mutatnak az említett színekben játszó bársony felületek és jól ötvözhetők a modern design elemek és a klasszikus bútorok.

Agyagbarna– a terrakotta marad!

Idén nagy divat volt az öltözködésben, 2020-ban a falakra is felkerül a terrakorra, agyagbarna szín. Ahogy az emberekből is szinte mindenkinek jól áll, az otthonunkban is bátran használhatjuk bármely helyiségben. Fürdőtől, a konyhán és nappalin át a hálószobáig, bárhol gyönyörű összhatást kelt.

Forrás: otthonokesmegoldasok.hu/stilus/ezek-lesznek-2020-legtrendibb-szinei-igy-fesd-ki-az-otthonodat-jovore

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...