2016.06.09. 11:59:34 8794 251

12 éves ukuleléző kislány rabolta el a szíveket Amerikában!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Az amerikai Got Talentben feltűnt egy üde színfolt, akit azonnal a nevére venne mindenki, aki látta, legalábbis az interneten ezerrel terjed az ukuleléző kiscsaj híre, akire maga Simon Cowell azt mondta, hogy ő lesz a következő Taylor Swift. Nos, én személy szerint remélem, hogy egy kicsit alternatívabb irányban tevékenykedik majd Grace VanderWaal, de azt el kell ismerni, hogy lenyűgözően tehetséges.

Grace VanderWaal | Forrás: youtube.com - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Grace VanderWaal | Forrás: youtube.com

Az igazság az, hogy egyre ritkábban ugrok az ilyen jellegű énekes videókra, de ebben a kislányban tényleg van valami. Először is teljesen természetes, másodszor pedig a SAJÁT, ismétlem, a SAJÁT dalát énekelte, harmadszor pedig hangszeren, egy ukulelén kísérte magát. Arról nem is beszélve, hogy úgy néz ki, ahogy egy 12 éves lány általában kinéz, és semmi koravén divatcsíny vagy vonás. Reméljük a show-ban is megtartják majd ezt a természetességét, ugyanis a kislány annyira elrabolta a zsűri szívét, hogy azonnal az élő showba megy. Hajrá Grace!

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tesztett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...