2016.12.30. 17:40:51 21553 280

11 stílusos kandalló, ami biztosan feltüzeli a hangulatot!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Hatalmas divat lett a kandalló. Az is szeretne, aki eredetileg nem tervezett ilyesmit a lakásába. Persze a hagyományos fatüzelésű az igazi, de azért nem megvetendő a modern változat sem. Azoknak, akik pedig nem tudnak beépíteni ilyesmit marad az elektromos kandalló, amit egy síkképernyős tévéhez hasonlóan a falra szerelhetünk.

Kandalló - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Kandalló

Az elektromos kandallókon kívül a biokandallók is egyre inkább elterjednek, melyek felszereléséhez szintén nincs szükség átépítésre, és nem fával, hanem bioetanollal kell tüzelni. Azt a bizonyos pattogó tűz hangulatot azonban tényleg csak a hagyományos, fatüzelésű kandallóktól fogjuk megkapni.

A kellemes meleget adó kandallók látványa sem utolsó:

Stílusos kandallóStílusos kandalló

KandallóKandalló
KandallóKandalló
KandallóKandalló
KandallóKandalló
KandallóKandalló
KandallóKandalló
KandallóKandalló
KandallóKandalló
KandallóKandalló
KandallóKandalló

Forrás: Fotók forrása: pinterest.com

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Villámgyors gyümölcsös sütik

Nyaralás közben, főleg a nagy kánikulában az ember nem szívesen tölti az időt a konyhában, ha nem feltétlenül muszáj. Otthon főzőcskézünk, de ezt a folyamatot minél gyorsabban és hatékonyabban szeretnénk letudni. Azonban azt is figyelembe kell vennünk, hogy amellett, hogy gyorsak vagyunk érdemes hatékonyan is gondolkodni. Lehetőleg kis energiabefektetéssel nagyobb mennyiségű falatoznivalót készítsünk, ami laktató és nem is romlik a fejünkre azonnal, ha nem tesszük hidegre. Ilyenkor jöhet megoldásként szóba a gyorsan elkészíthető gyümölcsös süti. Praktikus, ízletes és bármikor fogyasztható, ha a család megéhezik. Nézzük milyen recepteket próbálhatunk ki.

Nem bírsz leállni a befőzéssel? – Készíts hagymalekvárt!

A nyár vitathatatlanul a lekvárok, befőttek, savanyúságok, vagyis az ízek télire történő elmentésének időszaka. Már nálad is sorban állnak a kamrapolcon házi készítésű finomságok, de úgy érzed, még hiányzik valami, a lenti recepttel bővítheted a repertoárt. Készíts hagymalekvárt!

Ízletes mikróban készült ételek

Tény, hogy vízben főzve sokkal autentikusabb élményt nyújthat egy étel ízvilága. Talán ezért is ódzkodnak tőle oly sokan, hogy mikróban készítsék el a vacsorájukat. Azonban vannak olyan fogások, amelyeket, ha a szükség úgy kívánja bátran elkészíthetünk mikróban is. Válogatásunk ételei nemcsak gyorsan elkészíthetők, hanem az ízük is kifogástalan! Szerintünk érdemes kipróbálni őket!