2020.03.27. 20:42:53 9519 318

101 éves az az idős bácsi, aki kigyógyult a koronavírusból!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Pár világméretű katasztrófát és válságot túlélt már az a 101 éves olasz úriember, akit a napokban engedtek ki Riminiben a kórházból. P. Úr - mert csak így emlegetik - 1919-ben született, és 2020-ban egy világméretű járvány után a film szerencsére forog tovább.

Vírus - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Vírus

Ne csak negatív, pozitív híreket is halljunk a vírussal kapcsolatban!

Igazi mosolyt csalhat az arcunkra például ennek az idős úrnak a gyógyulása, aki múlt héten került a kórházba, és most engedték ki. "P. úrnak sikerült, a családja tegnap este hazavitte. Tanulság, hogy még 101 évesen sincs a sorsunk megírva" – közölte Rimini polgármestere.

Reményt és hitet adhat ebben a felfokozott, szorongással teli állapotban.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...