2015.07.14. 17:11:02 7701 223

10 jel, hogy ellaposodott a kapcsolatotok
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Vannak egyértelmű jelek, s vannak olyanok is, amelyek csak hosszú távon adnak okot az aggodalomra. Néha nagyon kényelmesnek titulálod a kapcsolatotokat, máskor viszont halál unalmasnak. Nos, ez a kettő sajnos nem áll olyan távol egymástól, de talán egy kis humoros felismerés segíthet.

Unalmas párkapcsolat - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Unalmas párkapcsolat

1. A romantikus napok egyszerűen elveszítették a varázsukat.

Az évfordulók már nem olyan romantikusak, sokkal inkább unalmasak. Semmi spontaneitás, inkább a rutin és a megszokás uralja őket: ugyanaz az étterem, ugyanaz a menü. Lehet, hogy azt jelzi előre, hogy sok évfordulótok már nem lesz így együtt.

2. Elengeded magad.

Lustálkodsz, nem foglalkozol a külsőddel és szinte lefolysz a kanapéról. Ez természetesen havonta egy-két alkalommal teljesen megengedett, de mindennap a munka után már cseppet sem elfogadható... A konditerem csak egy távoli emlék, pocakot eresztesz és ráteszed a sört, úgy nézed a televíziót.

3. Nyitva hagyod a WC-ajtót.

Na, de kérlek, ha semmi nem marad egymás intim zónájából, meddig tarthatjátok egymást vonzónak? Ezt akkor se engedjétek meg magatoknak, ha tényleg nagyon közel érzitek magatokhoz a másikat, mert elszelel a romantika a kapcsolatotokból. :) Vannak dolgok, amiket jobb egyedül végezni...

4. Menetrendszerű a szex.

Csak adott napokon szeretkeztek, akkor is mindig ugyanaz a forgatókönyv, de sok esetben inkább a tévét választanád...

5. Egyáltalán nem gyanakodsz.

Nem vagy féltékeny, sőt, még csak nem is gyanakodsz a párodra, meg sem fordul a fejedben, hogy ellenőrizd a mobilját – amit természetesen nem szabad, de ha meg eszedbe sem jut, ott már baj van. Persze ne legyél ultra féltékeny, de azért jelezd, hogy még mindig érdekel mikor merre jár, kivel levelezget vagy csetel.

7. Egyikőtök sem borotválkozik és nem adtok magatokra.

A sima bőrt különleges alkalmakra tartogatjátok, hiszen rengeteg energiát igényel a test karbantartása, és ott van mellette a munka, a gyerekek és a bevásárlás is. Otthon a lehető legkényelmesebb ruhákat választjátok, és simán van olyan, hogy egymást követő napokon ugyanazt az alsó neműt hordjátok, mert túl sokat kell mosni.

8. Nem bókoltok egymásnak.

Lehet, hogy még vonzónak találod a másikat, de már megszoktad, hogyan is néz ki, megszoktad a legcsinosabb ruháját is. Minden esetre nem árt néha elsütni egy-egy bókot, amivel a tudtára adod, hogy jól néz ki, nem nagy a feneke, dögös a haja vagy éppen

9. Többet néztek a mobilotokra, mint egymás szemébe!

Beszélgettek, de közbe-közbe a mobilotokra pillantotok, vagy a monitort, illetve a tévét bambuljátok. Egyre inkább úgy érzed, mintha hárman lennétek a kapcsolatban: te, ő és az a villódzó LED-kijelző.

10. Minden varázs eltűnt...

Szinte mindent tudtok egymásról, semmi titokzatosság nem maradt a kapcsolatotokban. A közös témát a pénzügyek és a gyerekek adják, néha az aktuálpolitika. Valamit azért illik magatokban tartani, hogy mindig legyen valami új a tarsolyotokban magatokról is.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...