2018.08.04. 13:57:32 15115 301

1+1+1 tipp beszáradt toll esetén
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ugyan manapság, a laptop, számítógép, okostelefon és minden egyéb okoskütyük esetében ritkábban nyúlunk toll után, azért még napjainkban sem lehetünk meg nélküle. Ugyan nem írunk vele naponta oldalakat, de ha nincs, nagyon tud hiányozni.

Golyóstoll - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Golyóstoll

Vagy ha mondjuk beszárad. Ez a ritkább használatból fakadóan bizony előfordulhat. Mit tehetünk ilyenkor?

Egy kis „melegség”!

Tedd jól zárható dobozba, vagy zacskóba a tollbetétet és mártsd meleg vízbe, vagy tedd a fűtőtestre pár percre. Majd mehet egy próbaírás egy darabka papíron.

Egy kevéske „lehelet”!

Hagyományos és időt kímélő módszert, ha egyszerűen megpróbálsz néhányszor rálehelni a toll hegyére. A lehelet melegétől feloldódik majd a beszáradt tinta.

Egy kis „tűz”!

Vedd ki a tollból a tollbetétet, majd néhány pillanatra tartsd láng fölé. Tényleg csak egy másodpercet legyen a láng fölött a betét! Majd próbáld ki egy papíron!

Mindhárom esetben érdemes figyelni, hogy a feloldódott tinta nehogy véletlenül a ruhádon landoljon.

Forrás: haushaltstipps.net

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

AIDS-világnap – Filmalkotások a gyilkos kórról

December 1. már 1988 óta, a WHO kezdeményezésére az AIDS világnapja. Habár az elmúlt évben sikerült visszaszorítani a betegség terjedését, illetve olyan gyógyszerek is elérhetővé váltak, melyekkel szinten tartható a betegség, az AIDS még ma is bőven szedi áldozatait.

A téli ünnepkör szerelmi jóslásai

A téli ünnepkör szokásai különös egyveleget képeztek a vallásos és babonás megnyilvánulásokkal. A közösségenként eltérő ünnepköri magatartásformákat, az előírt és szigorúan követendő szabályokat a helység kisbíróival doboltatták ki. Ilyenkor tiltólistára kerültek a hangos összejövetelek, a mulatozás, a kocsmázás. Külön kihirdették, hogy ne kerüljön sor szóváltásra, és annak gyakori következményére, az összezördülésre.

Gyermekvállalás 40 éves kor után

Ha századunkra sikerült volna előrukkolni a sokat vágyott időutazó masinériával, tán nem késlekednénk megragadni az alkalmat, és tennénk egy visszatérőt az elmúlt múlt időkbe. Ellátogathatnánk asszonyelődeinkhez, és a fülükbe suttognánk, hogy pár száz év múlva a nők előtt is önmegvalósító kapuk tömegei fognak megnyílni. Ám mondandónkat azzal is kibővítenénk, hogy a modern kor nagyszerű lehetőségei gyakran magukkal hoznak nehéz, sok töprengést, mérlegelést igénylő döntéseket. Ezen meghatározó döntések egyike a gyermekvállalás kérdéséhez kapcsolódik.