2017.02.28. 17:20:04 13487 381

Zsepiket elő - rendkívül megható és őszinte videó!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Amikor először láttam ezt a videót, nem igazán tudtam megszólalni, annyira meghatódtam. Egyszerűen meg kell nézned neked is, de készíts magad mellé zsebkendőket, mert ritkán láthatunk ilyen őszinte érzelmeket!

Huillo Coldplay koncerten | Forrás:  youtube.com - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Huillo Coldplay koncerten | Forrás: youtube.com

Az autista kisfiú, Huillo kedvenc zenekara a Coldplay. A zenéjüket terápiaként használja az édesapa, aki azt vallja, hogy neki pedig a családja a terápia. Nos, ennek a fantasztikus apának sikerült elvinnie a fiát egy Coldplay koncertre, ahol Huillo életében először láthatta a bandát élőben játszani. Végül egyszerűen nem tudja elfojtani az érzelmeit - de miért is kellene -, és végig sírja a koncertet. Az apa is csodálatos, ahogy a fiának énekli a dalt, melynek címe Fix you (azaz helyre hozlak, meggyógyítlak).

Reméljük, hogy ez a videó minél több emberhez eljut, mert több ilyen őszinte érzelmet szeretnénk látni a világban! Az apuka célja is egyébként az, hogy minél több emberhez eljusson az üzenet, és Chris Martinék (Coldplay) is lássák a videót. Oszd meg Te is!

Forrás: youtube.com

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...