2021.08.31. 11:15:00 6871 199

Viszlát nyár, helló ősz! Köszöntsd szórakoztató bejegyzéssel az évszakváltást
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A mai nap mindegyikünk szíve egy kicsit összefacsarodik, még ha szeretjük is a szeptembert. Az idei nyár is épp olyan gyorsan elszállt, mint bármelyik korábbi. Valljuk csak be: még a nagy hőség is hiányozni fog, ha előbb nem is, de az első szürke, esős napon.

Vidám szeptember - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Vidám szeptember

No de szomorkodásra sincs okunk igazán, mivel az ősz annyi minden újat tartogat a számunkra! Búcsúzzunk el méltón a nyártól, ugyanakkor köszöntsük örömmel az őszt is: Cseréld le az ajtódíszt és ossz meg vidám bejegyzést a közösségi médiában! Pár ötletünk is van hozzá, ha csatlakoznál a kezdeményezésünkhöz:

Nyárbúcsúztató ötletek:

1. Bejegyzés nyári tanulságokról

Mit adott neked az elmúlt 3 hónap? Öntsd bátran szavakba! Ha valaki más szavait idéznéd, ne felejtsd el feltüntetni a szerző nevét sem!

2. Legkedvesebb nyári emlékek fotómontázs

Gyűjtsd össze egy kollázsba a kedvenc 3-5 legjobban sikerült képedet a nyári szezonból. Míg összeválogatod, addig is kedves nosztalgiában lesz részed, és a képek rendszerezésével is haladhatsz ezzel egyidejűleg.

Őszköszöntő ötletek szeptember első napjaira:

1. Helló ősz!

Az ősz nem csupa szél és szürkeség, annyi minden jó van benne! Neked mi a kedvenc, csak erre az időszakra jellemző dolgod, amit a legjobban vársz? Keress róla egy fotót és iratozd is fel! Rögtön mehet a megosztás :-)

2. Őszi bakancslista

Mikor máskor, mint szeptember elsején kerüljön ország-világ, de legalábbis az ismerőseid szeme elé az ez évi kalandlista? Ki tudja, hátha még társaságot is kapsz egy-egy pont végrehajtásához! Nem kell 100 pont, és hajmeresztő programok sem kellenek a listára, így biztosan kivitelezhető lesz minden terved!

Ötlet: www.lovethispic.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Ismered a világ legjelentősebb szimbólumait és azok hátterét?

A szimbólumok társadalmi életünk fontos elemei, amelyek különféle megjelenési formákat ölthetnek magukra a hétköznapi közlekedési jelzésektől az üzleti szférában megjelenő márkaépítő logókig. Találkozhatunk velük a szavak, jelek, alakzatok, színek, karakterek formájában, melyek mindegyike valamilyen elvont fogalom, eszme képviselőjeként, egyfajta vizuális történetmondóként tartható számon. Minden szimbólum mögött lebilincselő háttértörténet lapul. Ismered ezeket?

Mióta ünnepeljük a születésnapokat?

A modern társadalomban teljesen szokványos személyes ünneppé lett születésnapokat a történelem előtti civilizációkban kizárólag a kiváltságosok tarthatták meg. A születésnapi rituálék ugyanis csak az uralkodók és nemesek számára fenntartott eseményekként voltak számon tartva. Eredetileg leginkább az élet körforgására emlékeztető jelentését tartották számon. Több kultúrában pedig a közösség összetartozásának szimbólumaként szerepelt, amikor az egyén – mint a csoport fontos tagja – érdemeit, közösségben betöltött szerepét ugyancsak értékelték. Ezek a visszajelzések idővel a családi és szociális ceremóniák szerves részévé váltak, amikor az ünnepelt pozitív visszajelzéseket kaphatott magáról.

Ismét megrendezik a Múzeumok Majálisát a Magyar Nemzeti Múzeumban

Immár 27. alkalommal rendezi meg a Múzeumok Majálisát a Magyar Nemzeti Múzeum (MNM) május 25-26-án.