2018.05.24. 14:00:09 10901 248

Vicces filmek rossz kedv ellen - Most a mozikban!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Nem állítjuk, hogy a mozi elhozza a megváltást, és kirángat a depiből, de a hétköznapokban egészen biztos, hogy felüdülést jelent egy-egy jó és lehetőleg vicces film. Ha éppen rossz sorozatod van, akkor arra a másfél-két órára kikapcsolhatsz legalább! Élvezd, hogy milyen, amikor “Csak nézel mint a moziban...” - szó szerint!

Vicces filmek, nevetés, mozi - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Vicces filmek, nevetés, mozi

A Partiállat

A Melissa McCarthy-féle humor nekem soha nem szokott csalódást okozni. Csípem ezt a színésznőt és a filmjeit is. A Partiállat is remélhetőleg megfelelő mértékben hozza a vicces, röhögéssel töltött percek számát. A sztori persze egy kicsit felszínes, egy kicsit talán gagyi is, de egy vígjátéknál talán belefér, ha nem olyan erős ez a rész. Na de mirő szól a film? A kamaszkort és fiatal felnőtt éveit már rég maga mögött hagyó Deanna (Melissa McCarthy) egyszercsak úgy dönt, hogy beiratkozik az egyetemre, és befejezi fiatalkori tanulmányait, amit a lányai érkezése miatt hagyott félbe. Természetesen mindent vállal, ami ezzel jár. A bulikat is beleértve. Vigyázat, anyuci partizni indul!

Deathpool 2

A film, amire a csajok és a pasik is szívesen beülnek. Akció-vígjáték, némi romantikus szállal átszőve. A mozi tele van filmes és a főszereplő (Ryan Raynolds) valós életéhez kapcsolódó utalásokkal, amitől csak még szórakoztatóbb lesz. A szuperhősös filmekhez képest nagyon egyedi a stílusa, ami persze azoknak nem lesz újdonság, akik látták az első részt, de még így is baromi jól sikerült a film.

Jön! Könyvklub - Avagy az alkony ötven árnyalata - május 31.

Mi történik, ha a korosodó hölgyek baráti- és könyvklubjában terítékre kerül A szürke ötven árnyalata c. könyv, avagy Christian Grey erotikus világa? Nos, amiről azt gondolták, hogy az ő életükből kimarad, újra lángra kap, és ha már úgyis ég, felperzseli az unalmat, az egyedüllétet és a magányt. Vicces filmnek ígérkezik, Oscar-díjas színésznőkkel (Jane Fonda, Diane Keaton) és sikamlós humorral körítve.

Jön! Szerelembe gurulva - június 7.

Egy cuki francia romantikus vígjáték, ami garantáltan kigurít a depiből. A középkorú, sikeres Jocelyn mozgássérültnek adja ki magát, hogy meghódítson egy bombázót, végül azonban a lány testvérébe zúg bele, aki valóban kerekesszékes. A színjátékból nem olyan egyszerű kimászni, és a férfi komikus helyzetekbe kerül, de vajon meddig tartható fenn a hazugság, és mi lesz a vége, ha kiderül az igazság?

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...