2018.06.19. 07:36:38 8620 253

Vb-2018 - A magyarok szerint a németek nyerik a tornát
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Az oroszországi labdarúgó-világbajnokságot figyelemmel követő magyarok 21 százaléka szerint Németország megvédi címét.

Foci VB 2018 | Forrás: pixabay.com - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Foci VB 2018 | Forrás: pixabay.com

A Kutatópont reprezentatív felmérésében ezer főt kérdeztek meg, ez alapján a lakosság 58 százaléka tudja, hogy Oroszország a rendező, és közel minden második megkérdezett követi majd a világbajnokság eseményeit (46 százalék).

"A válaszadók túlnyomó többsége társaságban és saját vagy ismerősei otthonában fogja megtekinteni a világbajnokság mérkőzéseit, de minden tizedik közülük vendéglátóhelyen is tervez közösségi meccsnézést" - idézte a szervezet közleménye Székely Leventét, a Kutatópont kutatási igazgatóját.

A megkérdezettek között a német és a spanyol csapat a legnépszerűbb, s a végső sikerre is őket tartják a legesélyesebbnek, 21, illetve 16 százalékkal, míg a brazilok győzelmével 15 százalék számol.

A labdarúgó-világbajnokság elsősorban a férfiakat mozgatja meg, háromból két férfi követni fogja az eseményeket. A nők körében ez pont fordítva van: két távolmaradóra jut egy, aki nézni fogja a meccseket, szinte kizárólag társaságban.

A vizsgálat 1000 fős, országosan reprezentatív mintán készült, telefonos lekérdezéses kérdőív felhasználásával. A kutatás alappopulációját a 18 éves és idősebb lakosok jelentették, az adatfelvétel 2018 júniusában zajlott.

Forrás: MTI

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...