2017.10.04. 17:21:57 10964 313

Vasárnap óta ez a dal szól a fejemben... Köszi Sztárban Sztár
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Bár a cím akár ironikusnak is hangozhatna, ennek a dalnak kivételesen még örülök is! Nem, szerencsére nem Kollányi Zsuzsi Britney Spears előadásáról van szó, annál sokkal jobb!

Ekanem Bálint Emota Ray Charlesként, Sztárban Sztár| Fotó via youtube.com - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Ekanem Bálint Emota Ray Charlesként, Sztárban Sztár| Fotó via youtube.com

Az én kedvencem Ekanem Bálint Emota Ray Charles alakítása volt, annak is az I got a woman része. Egyszerűen eszméletelen jó az dal.

Nem tudom, minek köszönhető, hogy nem megy ki ez dallam a fejemből. Talán annak, hogy imádom a blues zenét, de ezer éve nem jutott eszembe, hogy hallgassak egy kis Ray Charlest, Aretha Franklint, Dusty Springfieldet, John Lee Hookert, Etta James-t vagy Nina Simont. Vicces, hogy pont egy ilyen szórakoztató műsor kellett hozzá, hogy elővegyem és leporoljam a jó kis régi módi blues, rythem and blues slágereket, de csak a végeredmény számít, nem igaz?

Azért nézzétek meg Ti is ezt a kis Sztárban Sztár részletet, hátha nem láttátok az előadást, vagy megnéznétek még egyszer:

Ha videó nem indul el, ezen a linken találod.

És most lássuk az eredetit:

Azért valljuk be egy ilyen jó dallal pont Ekanem Bálintnak a Sztárban Sztárból könnyű dolga volt, de persze ez cseppet sem von le az alakításból, mert tényleg szenzációsan hozta a korosodó Ray Charles karakterét, még ha hangban nehéz is utolérni az eredetit. :)

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Csillagászati hetet tartanak Pécsen

A magyar űrhajósjelöltekkel találkozhatnak, és - egyebek mellett - a marsi lét feltételeiről és az univerzumról szerezhetnek ismereteket az érdeklődők a pécsi Zsolnay Kulturális Negyedben a március 18. és 24. között zajló Csillagászati héten.

Mit jelent ma műveltnek lenni?

Nem könnyű a műveltségről beszélni egy olyan világ berendezkedésben, melyben manapság élünk. A technológia radikálisan megváltoztatta az életünket, az internetnek köszönhetően Földünk „faluvá” zsugorodott. Joggal merül fel a kérdés, hogy a klasszikus tanulási-tanítási modellek felvérteznek-e bennünket olyan képességekkel, amelyek segítenek az újszerű térben kellőképpen helytállni?

Drakula történetek. Valóság vagy fikció?

Drakula halott és élvezi, Az ismeretlen Drakula, Nosferatu: az éjszaka fantomja, Van Helsing, Renfield, The last voyage of Demeter… csak néhány alkotás a filmek tömkelegéből, melyeket az elmúlt években láthattak az érdeklődők Drakulával a középpontban különféle kategóriában és stílusban. Nem beszélve a regényekről – példaként Bram Stoker dark-fantasy műfajban készült Drakula-történetéről, vagy mondjuk Karen Essex A szerelmes Drakula szórakoztató regényéről. Megunhatatlan? Elgondolkodtató, esetleg elborzasztó? Mi az a belső mágnes, amely örökzölddé formáltan magához vonzza a Drakulát „boncolgató” történetek garmadáját?