2018.07.24. 14:59:27 9265 289

Várd ki a megfelelő alkalmat, és vásárolj bútort a legjobb áron!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A családi kassza őrzőjeként a nők valódi haditerveket eszelnek ki a háztartás és a családtagok szükségleteinek legoptimálisabb kielégítéséhez. Tudjuk, mikor és hol kell beszerezni a szezonális ruhadarabokat vagy az iskolakezdés elengedhetetlen kellékeit. Most a bútorok és lakberendezési tárgyak kedvező áru megvásárlásához nyújtunk egy kis útmutatót.

Modern nappali - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Modern nappali

Beltéri bútorok: Január vagy július

A legújabb trendek bútordarabjai általában évente kétszer érkeznek meg a bemutatótermekbe, azaz február és augusztus az a két hónap, amikor az újdonságokra vágyók megrohamozhatják az üzleteket, pénztárcát nem kímélve.

Mit jelent ez a szemfüleseknek? Akciókat! Ugyanis a meglévő árukészleten túladva tudnak a legegyszerűbben helyet csinálni az új bútordaraboknak. Ne légy rest alkudozni, mert sok esetben további, meglepő kedvezményekhez juthatsz hozzá!

Kültéri bútorok: Július közepétől októberig

A szezonvégi kiárusításokon járunk a legjobban, ha az időjárás viszontagságainak kitett kerti bútorokat cserélnénk le. Nyár végétől kora őszig legyünk résen, jönni fognak a várt kiárusítások, mivel a következő nyárig nem sok bútoráruház szeretné raktározni ezeket a sok helyet elfoglaló darabokat.

Használt bútorok: Január-február vagy július-augusztus

Ez a két időszak az, amikor a családok leginkább fogékonyak az újra. A jelenlegi bútordarabjaiktól pedig próbálnak rövid úton szabadulni. Ha nem ragaszkodsz a legújabb dizájnhoz, sőt valami antikra vágysz igazán, akkor vesd rá magad az apróhirdetésekre! Akár még ingyen is a tiéd lehet a vágyott bútor!

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...