2018.08.23. 16:25:56 10286 302

Vajon ki lehet az 5 legokosabb ember a Földön?
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Tudtad, hogy akiknek magasabb az IQ-juk, azok agyi képességei nem hanyatlanak olyan gyorsan és olyan mértékben, mint azoknak, akiknek jóval alacsonyabb az intelligencia hányadosa? Hatalmas világunkban szinte ismeretlenül élnek azok a személyek, akik intelligencia terén kitűnnek közülünk.

IQ - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com IQ

Mi most a tavalyi híradások alapján legokosabbaknak kikiáltott személyek közül mutatnánk be az 5, talán legintelligensebbet.

Megmered tippelni, hogy a legokosabbnak tartott egyén milyen magas IQ-val rendelkezhet?

5. Christofer Langan

Az USA legintelligensebb emberének tartott férfi IQ szintjét 196-212 közé teszik. Ha a neve nem is mond semmit, de az egész világon ismert modellje ismerősen csenghet a fülünknek. Az elme és a valóság közötti kapcsolatot írja le a világegyetem kognitív-elméleti modelljében.

4. Dr. Evangelos Katsioulis

A görög orvos és pszichiáter a World Intelligence Network munkatársaként nagyon eredményesen munkálkodott évekig. Életcéljai között szerepel, hogy felkarolhassa a tehetséges görög fiatalokat. A „hazafias” doktor intelligencia szintjét 200-ra becsülik.

3. Kim Ung-Yong

A kínai professzor igazi nyelvi tehetség, hat különböző nyelvet beszél. Ezek közül többet már pár éves kora óta, méltán emlegették csodagyerekként! Már tiniként a NASA szolgálatába állt, hogy azután Szöulban ledoktorálhasson. IQ: 210.

2. Christofer Harita

A jelenleg is a NASA-nál dolgozó kutató a Marson való kolonizáció lehetőségeit vizsgálja. Hiába tanít asztrofizikát, igazán a matematikai problémák megoldásában leli örömét. Új elmélete forradalmasította az egész számítási rendszert. Becslések szerint intelligencia szintje minimum 220!

1. Terrence Tao

Már 9 évesen főiskolai hallgató volt, és 20 évesen megszerezte Princetonban a doktoriját. Számos díja mellett talán legjelentősebb a 2006-ban elnyert Fields érem, amit a matematikatudomány Nobel-díjának is neveznek. A fizika terén is jeleskedő matematikaprofesszor intelligencia hányadosa 225-230 közé tehető!

Forrás: celebsland.com/top-10-most-intelligent-people-in-the-world

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...