2017.08.12. 08:35:21 9884 317

Űzd el a szagokat! – Olcsó tipp, ha kifogyott a cipődezodorod
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Így nyáron az ember, ha tehetné, egész nap egy flip-flop papucsban flangálna. De sajnos, az élet nem ilyen egyszerű, hiszen a munkahelyünkön a legritkább esetben engedélyezik az ennyire laza öltözetet. Így kénytelenek vagyunk cipőt viselni, így a folyamatos lábizzadással küzdeni.

Cipő illatosító - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Cipő illatosító

És hát az izzadás bizony nem túl kellemes szagokkal jár, mind a lábunkon, mind a cipőnkön, vagyis inkább a cipőnkben. Előbbit egy zuhannyal, kellemes lábfürdővel könnyen orvosolhatjuk. Ám ha a cipőnkből is szeretnénk elűzni a kellemetlen illatokat, akkor muszáj beszereznünk valamilyen erre alkalmas port, spray-t, készítményt. Ezek általában hatásosak, ám az áruk nem mindig kedvező. Ha szeretnéd megúszni a dolgot olcsón, de hatékony módszert is szeretnél, a következő tippet próbáld ki!

Nem csak a süti lesz tőle jobb!

Ki hitte volna, hogy a szódabikarbóna nem csak a konyhában, sütőpor helyett használható, de a cipőnkbe is kerülhet belőle, hogy elűzze a kellemetlen szagokat. Csak szerezz be egy kis textilzsákot, tegyél bele egy kis szódabikarbónát. és tedd a tasakot a cipődbe. Hagyd ott pár órát, és a kellemetlen szag hipp és hopp, elillan! Ha kipróbálod, valószínűleg nem is akarsz majd más módszert alkalmazni „szagűző” gyanánt!

Forrás: haushaltstipps.net

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Így lesz a régi üvegvázából a nyári dekor éke!

Habár a nyári virágok színei kevésbé színpompásak mint tavaszi társaik szirmai, nincs is szebb egy réti virágokból kötött bokrétánál. A rusztikus csokrok hozzájuk illő vázában mutatnak a legjobban, de szintén egy kidekorált befőttesüvegben mutatósak, ha az a milliőhöz passzol. Most megunt, régi üvegvázáinkat is leporolhatjuk a nyári dekorációnk felfrissítéséhez.

Ne hagyd a tornazsák és az iskolatáska tisztítását augusztusra! Így csináld!

Az iskolába járás, a túrázás vagy akár csak egy nap eltöltése a parkban mind-mind látható nyomot hagyhat a hátizsákokon. Az rendben van, hogy hazaérve egy fertőtlenítő törlőkendővel letöröljük kívülről a táska anyagát, de ez nem elég, rendszeresen időt kell szánnunk az alapos tisztításra. A különböző foltok és az általános szennyeződések a helyes módszerrel könnyen kitisztíthatók, így gyakorlatilag teljesen újnak tűnhet az adott darab.

Egy szál levendula. Nem is gondolnád, mi mindenre jó

A levendula nagyon régóta életünk szerves része. Ma már nem csak mint gyógynövény, hanem mint eszköz is szerepel a médiában és közösségi médiában arra emlékeztetve az embereket, hogy a legegyszerűbb kis mezei növény is milyen csoda lehet egy fotón. Előszeretettel használjuk képi háttérként a lélegzetelállító levendula mezőket és a levendula mintás háztartási eszközök, használati és dísztárgyak divatja sosem múlik el. Nézzük, ezeken kívül mi mindenre lehet még jó és hasznunkra ez a különleges növény.