2015.07.13. 19:14:23 5313 198

Undok macskák egy vicces videóban!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A macskák ártalmatlannak tűnő kis szőrpamacsok, de hihetetlen undokak tudnak lenni. Bosszúállók, lesből támadnak, karmolásznak és a gyerekeket sem kímélik. Megjátsszák a szelíd kis teremtést, aztán egyszer csak, nyáú, hátulról mellbe. :) Íme, egy összeállítás, ami ezt bizonyítja.

Támadó macska - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Támadó macska

Természetesen tisztelet a kivételnek, de a macskák piszok kis dögök tudnak lenni. Igaz, van aki pont azt szereti bennük, hogy alapvetően gonoszak. Hízelegnek, de mindig akarnak valamit cserébe... Nem kell őket félteni, az biztos! :)

Emlékszem, amikor a férjemnek átmenetileg pár napra együtt kellett élnie egy macskával. Kizárta a beépített erkélyre, ahol egyébként az alma is volt, a cica ezt zokon vette, és bosszúból mindenhova végezte a dolgát, kivéve az alomba...

Nézd meg Te is ezt a videót, és győződj meg róla a saját szemeddel, milyen kis pimaszok tudnak lenni a macskák ha még nem volt ilyen élményben részed... :) Az utolsó egészen intelligens kis csínytevés, mintha előre kitervelte volna az egészet.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tesztett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...