2022.03.29. 11:45:00 4989 173

Újítsd meg a manikűröd a horoszkópod szerint!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Manikűrünk és körömlakkunk jól tükrözi a hangulatunkat, de egyben személyiségünkről is nagyszerűen árulkodik. Gondolj azokra a stílusokra, amelyekhez kezdettől fogva vonzódsz! Minden csillagjegy különböző jellemzők alapján választ. Kíváncsi vagy, hogy a hozzád passzolót eltalálták-e?

Színes körömlakkok - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Színes körömlakkok

Maximális feltűnés, színek kavalkádja és fényes fedőlakk vagy inkább minimalizmus és klasszikus megjelenés? Fedezd fel, hogy számodra tényleg a legmegfelelőbbet ajánlja-e a horoszkópod!

Kos: Szivárvány színek

Az energikus, magabiztos és kalandvágyó Kos élvezi, ha lehetőség nyílik a kísérletezésre. Miért választana csupán egyetlen árnyalatot, ha akár rögtön lehet ötöt? Eklektikus!
Aki inspirálhat: Lady Gaga, Reese Witherspoon, Mariah Carey, Celine Dion.

Bika: Aranyfoltos

A Bika racionális, pragmatikus és romantikus egyszerre, kedveli azokat a stílusokat, amelyek praktikusak és klasszikusak. Egy aranyfoltos lakkozás a finom csillogással mindenhez passzol.
Aki inspirálhat: Adele, Jessica Alba, Gal Gadot, Cher.

Sakktábla hatású körömfestésSakktábla hatású körömfestés

Ikrek: Sakktábla

A kifejező, játékos és gyors észjárású Ikrek valami élénk dologra vágynak. A sakktábla dizájn lendületes, és feltűnő mintázatával érdekessé teszi a megjelenést.
Aki inspirálhat: Angelina Jolie, Natalie Portman, Helena Bonham Carter, Venus Williams.

Rák: Érzelmes színek

A rokonszenves, intuitív és hűséges jegy szülöttjei megfontolt típusok. A hozzájuk illő manikűr lágy rózsaszín és meleg vörös színei hívogatóak, akárcsak a Rákok lénye.
Aki inspirálhat: Margot Robbie, Ariana Grande, Meryl Streep, Lana Del Ray.

Oroszlán: Csillogó

Az erős, magabiztos, és heves Oroszlánok körömlakkja ugyanolyan káprázatos, mint ők és határozottan sohasem unalmas. Csak csillog bármilyen színben!
Aki inspirálhat: Jennifer Lopez, Sandra Bullock, Halle Berry, Jennifer Lawrence.

Szűz: Fordított francia

A szervezett, segítőkész és őszinte csillagjegyhez nagyon illik a fordított francia manikűr. Az ilyen lakkozás egyszerre gyönyörűen precíz és nagyon elegáns.
Aki inspirálhat: Beyonce, Zendaya, Blake Lively, Cameron Diaz.

Mérleg: Fele-fele festés

A Mérleg bájos, diplomatikus és romantikus, mindig harmóniára és egyensúlyra törekszik. Egy fele-fele dizájn tökéletesen megtestesíti ezt. Egy semleges színű lakkot is párosíthatsz metálos színűvel.
Aki inspirálhat: Serena Williams, Gwyneth Paltrow, Hilary Duff, Gwen Stefani.

Skorpió: Villámlás

Az erőteljes és titokzatos Skorpiók a kemény felszín alatt érzékeny belsőt rejt. Az erőt és fényt jelképező villám motívum bármely sötét alapon jól mutat.
Aki inspirálhat: Emma Stone, Anne Hathaway, Rachel McAdams.

Nyilas: Csillámos

A szabad szellemű és kalandvágyó Nyilasok szeretnek letérni a kitaposott ösvényről, hogy valami újat fedezhessenek fel. Így valami holografikus és csillogó tökéletes lesz számukra, de csakis merész színben.
Aki inspirálhat: Miley Cyrus, Britney Spears, Taylor Swift, Tina Turner.

Részleges körömfestésRészleges körömfestés

Bak: Kihagyott félhold

A hűséges, praktikus és makacs Bakok ragaszkodnak valami klasszikushoz és funkcionálishoz, de stílusosan. Bármely elegáns és időtlen szín jó választás lesz, de a kutikula részt hagyd ki a lakkozáskor.
Aki inspirálhat: Michelle Obama, Dolly Parton, Kate Moss, Mary J. Blige.

Vízöntő: Légies felhők

A független és intelligens jegy szereti a szokatlant és eredetit, emellett nagylelkű és kreatív. A bodor felhőre hasonlító díszítés kifejezi az álmodozó és szabad szellemű lelkületét.
Aki inspirálhat: Alicia Keys, Shakira.

Halak: Akvarell

Az együttérzéséről és gyengédségéről ismert Halak művésziek és spirituális, de jellemző rájuk az optimista energikusság is. Egy pasztell színekből gondosan összeállított manikűr tökéletes ahhoz, hogy önazonos maradj.
Aki inspirálhat: Rihanna, Drew Barrymore, Emily Blunt.

Forrás: www.allure.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...