2014.12.27. 09:44:57 6184 38

Tűzifából készült karácsonyfa az Erzsébet téren
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Az Erzsébet téri karácsonyfa a világhálót teljesen bejárta, büszkék lehetünk a kezdeményezésre. A tűzifából készült karácsonyfával is segíti a rászoruló családokat a Design Terminál, a Hello Wood alkotócsapat és a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet - írja az MTI.

A Hello Wood különleges karácsonyfája Budapesten | MTI Fotó: Mohai Balázs - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com A Hello Wood különleges karácsonyfája Budapesten | MTI Fotó: Mohai Balázs

A tűzifából készült installáció alapanyaga az ünnepek után a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet közreműködésével rászoruló családokhoz kerül. A 4,5 méter széles, 11 méter magas karácsonyi installációt több mint 5000 darab, összesen 150 mázsát kitevő tűzifából építette meg öt nap alatt a Hello Wood alkotócsapata a Design Terminál hagyományos karácsonyi rendezvénysorozata keretében.

A Hello Wood különleges karácsonyfája Budapesten | MTI Fotó: Mohai BalázsA Hello Wood különleges karácsonyfája Budapesten | MTI Fotó: Mohai Balázs

Az Ajándék Terminál című rendezvénysorozat részeként december 17-én jótékonysági dizájnaukciót is tartanak, amelyen 70 magyar tervező egyedi tárgyait árverezik el. A befolyó összeggel a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet munkáját kívánják segíteni - írták a közleményben.

Forrás: MTI

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...