2017.03.16. 14:00:00 10474 277

Tuti szerszámos tippek - ajándéknak sem utolsók
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Tavasszal előkerülnek a kerti gépek, a bringák, a motorok, nagyjából minden, amin kicsit szerelgetni lehet, vagy komolyabb törődést igényel. Bemutatunk 3 szerszámot, amelyekkel bármely férfi a hétköznapok MacGyverrévé válik. Névnapra, születésnapra sem utolsók ezek, szóval ha éppen aktuális, adunk egy nem drága tippet!

 - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com

Intelligens akkumulátortöltő

Van okostelefon, okostévé, okosóra, és szerencsére már okostöltő is. Kis méretű, könnyű, van kijelzője is, tehát azt is megtudhatjuk, hogy mennyi töltés van az akksiban. Valamint biztonságos, ha véletlenül felcseréled a pólusokat, érzi. Nem akarjuk tovább fényezni, pláne nem írunk litániát (például arról, hogyan tölt), hidd el, nagyon is megéri. Az Aldi/Lidl párosban rendszeresen kapható, 5 000 Ft alatti áron.

Univerzális dugókulcs

Egy szerszám szinte minden csavarra, 7-től 19 miliméterig? Van ilyen! Ha párod nem profi szerelő, és nem mondjuk az autó futóművének esik neki, akkor nagyon fog örülni ennek a dugókulcsnak. A szakemberek persze szidják, de ez nem az egész napos használatra van, inkább csak a házi barkácsolásra. Arra viszont kiválóan megfelel. Ha pedig lakásban laktok, te annak fogsz örülni, hogy nem valami bőrönd méretű szerszámkészletet cipelget. :) Kis kereséssel 2 000 Ft körüli összegért megveheted.

Sérült csavar kihajtó

Szintén egy univerzálisnak mondott (tehát barkácsolásra jó) eszköz. Aki életében legalább egyszer szedett már ki sérült csavart, az tudja, hogy egy elnyalt fej általában órákon át tartó küzdelmet, leütött ujjakat jelent. Természetesen erre is van megoldás, ráadásul bőven 2 000 Ft alatti összegért hozzájutsz, akár a barkácsáruházakban is.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

„Szabad szappanozni…” – Erre használd a szappant a kézmosáson kívül!

Lehet szögletes, kerek, kicsi, vagy nagy, boltban vásárolt, kézműves, vagy akár házilag, általad készített. Az illatát nézve pedig a variációk száma végtelen. Naná, hogy a szappanról van szó, ami nem csak bőrünk ápolására szolgál, hanem a háztartás, otthonunk számos pontján bevethető még!

Biztonsággal ihatjuk-e a csapvizet?

A Világgazdasági Fórum szerint a világ vízkészlete válságos helyzetbe került, mely erőteljesen összefonódik bolygónk természeti tőkéjének kimerülésével. Nem beszélve az egyre kiszámíthatatlanabbá formálódott csapadékmintáról, a kritikus ütemben zsugorodó jégtakarókról, az egyre sűrűbben jelentkező áradásokról és aszályokról, az emelkedő hőmérséklet által megzavart teljes globális vízciklusról. Érthető, ha felmerül a kérdés: hogy állunk ma Magyarországon a vízkészlet kérdésével és a vízminőséggel? Biztonsággal ihatjuk-e a csapból folyó vizet?

Egyszerű, friss spárgából készült tavaszi ínyencség

Kissé korábban, mint szokott, de a meleggel együtt beköszöntött a spárgaszezon is. A spárga egy rendkívül népszerű tavaszi zöldség, melyet nemcsak finom íze, hanem kiemelkedő tápértéke miatt is kedvelünk. Ez a recept egy egyszerű, mégis ínycsiklandó módja annak, hogy élvezhessük a spárga friss, természetes ízét, miközben egy kis fokhagymával és sajttal még gazdagabbá tehetjük az élményt.