2017.11.03. 08:57:54 16197 253

Turbózd fel! Dúsító ötletek vékonyszálú hajhoz
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Akinek göndör, az egyenesítené, akinek egyenes, az hullámosítaná. Ha rövid, akkor növesztjük, ha hosszú, akkor meg ráununk… a hajunkkal ritkán vagyunk elégedettek. Pedig akkor járunk a legjobban, ha elfogadjuk, úgy ahogy van, és megpróbáljuk abból kihozni a maximumot. Mint például a vékonyszálú hajjal rendelkező hölgyek az alábbi apró praktikákkal.

Hajápolás - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Hajápolás

1. Használj szárazsampont a hajtövek megemeléséhez!

Ez az ötlet nemcsak akkor hasznos, ha nincs időd hajat mosni, hanem akkor is, ha nem szeretnéd, hogy frizurád a fejedre lapuljon.

2. Jobb az oldalválaszték a középen lévő választék helyett!

A választékodat jobb vagy baloldalt készítsd el; átfésülve hajad nagy részét a túloldalra sokat dob a volumenen.

3. Hullámosíts kíméletesen!

Hajmosás után szárítsd hajadat majdnem teljesen szárazra, majd készíts 1-2 kis, lazán csavart kontyot egy-egy hajgumi segítségével a fejed tetején vagy a tarkódon – ahogy kényelmesebbnek gondolod az alvást. Reggel bontsd ki a hajad és futtasd át a hajadon az ujjaidat fésülködés gyanánt. A tartósabb eredményért este kevés hajhabbal fixálhatod a kontyokat.

4. Dúsítsd a copfodat és a fonataidat!

Ha ragaszkodsz a hosszú hajhoz, és nem mindig hordod kibontva a hajadat, akkor érdemes úgy elkészítened a copfokat, hogy a hajad ne lapítsd le a fejtetődön, azaz kissé tupírozd fel a fejtetőn és a frufrurészen lévő tincseket, és lazán fogasd azokat hátra. Fonott frizura készítésekor arra figyelj, hogy ne fond szorosra a fonatot. Inkább legyen lazább, kócosabb kinézetű, sőt mostanság amúgy is nagyon divatos, a fonat elkészülte után kézzel meglazított hajfonás is.

5. Vágass megfelelő fazont!

A frufrus arckeretező fazon vagy az állnál hosszabbra hagyott „bob” fazon is előnyösebb lehet az egyenesre vágott hajnál. Egyeztess a fodrászoddal, melyik állna jobban az arcformádhoz.

+ 1 egyszerű frizuraötlet a hétköznapokra:

Középen fond hátra lazán a hajadat, majd a fejtető mögött rögzítsd a fonást. A gumi alatti copfot lazán csavard meg, és tűzz belőle az ábra útmutatása szerint kontyot.

Frizura ötletFrizura ötlet

Forrás: latest-hairstyles.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...