2017.10.25. 11:59:00 11598 303

Több hely kell a fürdőszobában? Sima ügy!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Egy panel fürdőszobájába éppen, hogy befér az ember, ha még egy kis pocakja is van, akkor lehet, hogy éppen se... :D De más lakásokban sem hodálynyi általában ez a helység, mégis elég sok mindennek el kell itt férnie, főleg, ha a többi szoba sem teszi lehetővé, hogy máshol tárold a “fürdős” cuccokat.

Fürdőszoba szekrény - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Fürdőszoba szekrény

A következő tárolási, rendszerezési tippek között olyan szuper helykihasználó ötleteket találsz majd, amelyek valószínűleg még nem jutottak az eszedbe.

Akasztós tároló az ajtóra

Úgy gondolod, hogy más már nem fér be a mosdókagyló alatti szekrénybe? Gondold át még egyszer! Egy kis akasztós tárolóval még az ajtó mögötti területet is kihasználhatod! Elférhet ide a hajszárító, a hajvasaló. Az amazonról megrendelhető itt, de itthon is biztosan találsz hasonlóan okos kis tárolót.

Fürdőszoba, helykihasználás | Fotó via goodhousekeeping.comFürdőszoba, helykihasználás | Fotó via goodhousekeeping.com

Sarokpolcok

Ezt több helyen, többféle kivitelben kaphatsz, és végre az eddig kihasználatlan sarkokat is hadba foghatod. A fürdőkád fölött vagy a zuhanykabinban is elférnek, így minden kéznél lehet, amire szükséged van mosakodás közben: tusfürdő, szappan, bőrradír, sampon, balzsam - akár az egész család részére!

Fürdőszoba, helykihasználás | Fotó via goodhousekeeping.comFürdőszoba, helykihasználás | Fotó via goodhousekeeping.com

Egy keskeny polc

Néha tényleg csak 10-15 cm hely van szabadon, például a mosdó mellett, de Te ezt is kihasználhatod egy nagyon keskeny tárolóval, mint például ez is.

Fürdőszoba, helykihasználás | Fotó via goodhousekeeping.comFürdőszoba, helykihasználás | Fotó via goodhousekeeping.com

Mini polcok

A borotvának vagy a fogmosó pohárnak, fogkrémnek, elektromos fogkefének feltehetsz akár egy mini polcot is a falra, így nem kell, hogy a szekrényben tárold őket. A kicsi polc pedig tényleg nem foglal sok helyet, viszont mindig kéznél lehetnek ezek a gyakran használatos holmik.

Akaszók az ajtón

A fürdőszoba ajtóra is elhelyezhetsz különböző praktikus akasztókat, kéztörlőnek, törölközőnek, köntösnek.

A WC fölött is van hely

A WC fölött általában teljesen kihasználatlanul marad a felület, pedig a fertőtlenítőszerek, WC papír tartalék és a többi tisztítószernek megfelelő lehet ez a hely.

Forrás: goodhousekeeping.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...