2018.08.09. 12:45:58 8069 229

Tedd tökéletesebbé a nyár végét a hozzáillő parfümmel!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Milyen a nyár illata? Van, aki a tengerpartok friss illatával, míg más buja virágok illatával jellemezné. A számodra tökéletes illat fokozhatja a hangulatot és az érzékeket. Ha még nem találtad meg az igazán neked való, olvasd el ajánlónkat az inspirálódáshoz!

Parfüm - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Parfüm

Calvin Klein – „CK One Summer”

A jól ismert és széles körben kedvelt márka tökéletes nevet adott unisex illatával. A kókuszos illatvilág egész nap felemelő érzést biztosít. Ebben az árkategóriában igazán jó választás.

Elie Saab – „Girl of Now”

Ha ezt az illatot viseled, készülj fel arra, hogy mindenki meg fogja kérdezni a parfümöd nevét! A dió különleges és intenzív illata miatt ideális éjszakai alkalmakra. Az édes illat igazán szép dobozban rejlik.

RODIN 3 – „Olio Lusso”

Az első fújáskor biztosra mehetsz abban, hogy ez egy kiváló unisex illat. Édes, és mégis fűszeres egyazon időben. A szeles napokat idéző, ugyanakkor érzéki illat egy egyszerű üvegcsében kapható.

Zarko Perfume – „Pink Molécule 090.09”

Nagyon hosszú ideig érződő mesés illat, aminek a rózsaszín pezsgő biztosít kellemes gyümölcsillatot. Mivel tényleg nem szükséges naponta félüvegnyit magunkra fújni, tényleg megéri az árát.

Davidoff - Cool water

Női és férfi verziója is van a már klasszikusnak számító, illatnak, sőt, egy kifejezetten nyári verziója is, bár az eredeti Cool Water parfümök is a nyarat idézik. A muskátli, a borsmenta, a levendula a férfi változat fő alkotó elemei, a nőiben pedig a sárgadinnye, a fekete ribizli és az ananász illatjegyei hordozzák a nyár zamatát.

Giorgio Armani - Acqua Di Gió és Gia

Egy nagyon izgalmas és vonzó illat mind a férfi, mind a női verzió, ami a nyári románcok fülledtségét hordozza magában. Narancs, lime, citrom, őszibarack - csakhogy néhány kifejezetten nyári illatjegyet kiemeljünk... Ha ezt választod, biztosan utánad fognak fordulni, de természetesen csak mértékkel hintsd magadra! :)

Az unisex parfümöket párod is kipróbálhatja, meg fogjátok látni, azaz érezni, hogy mindegyikőtökön teljesen másként fog hatni.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...