2020.03.04. 15:25:49 10455 308

Teázó csillagjegyek: Teakeverék Halaknak
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Beléptünk az év 3. hónapjába, így máris sorra kerül a 3. csillagjegy is teafronton! Ez az állatövi jegy érzékeny, mégis barátságos, intuitív és hatalmas fantáziával van megáldva. A Halak teakeveréke éppen ezért nem lehet túl hétköznapi. Vajon milyen meglepő finomságokat tartalmaz?

Teázás - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Teázás

Egy eddig számomra ismeretlen gyógytea tűnt fel a hozzávalók listájában: ez pedig az úgynevezett kék tea. A herbateákat eredetileg orvosságként használták, az idő folyamán azonban finom ízük miatt általános fogyasztási cikké is váltak. Ezt a gyógynövényt pedig azért is érdemes fogyasztani, mert stresszoldó hatású.

S hogy kapcsolódik ez a Halakhoz?

A szóban forgó, víz elemmel szoros kapcsolatba hozható csillagjegytől nem is várható más, mint egy kék színű, különleges tea.

Gyümölcsös kék tea

Hozzávalók 24 adaghoz:

Fél csésze, azaz kb. 5 g szárított jázminvirág,
negyed csésze, szintén kb. 5 g szárított kék tea (pillangóborsó virága),
2 ek. kockázott szárított citrom,
2 ek. kockázott szárított alma.

Elkészítés:

Egy közepes edénybe öntsük össze a fent felsorolt alapanyagokat, majd alaposan keverjük el a keveréket. Készen is vagyunk.

A szárított hozzávalóknak hála a teakeverék légmentesen záródó tartóban 1 hónapig is eltárolható.

Fogyasztása:

240 ml forró vízben áztassunk ki 1-2 teáskanálnyit 5 perc alatt. Ízlés és évszak szerint melegen és hidegen is fogyasztható!

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...