2015.10.17. 18:33:05 4691 173

Te megcsókolnál egy vadidegent? – Ők igen! VIDEÓ
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Napjainkban, a különböző közösségi oldalak világában, a vakrandi talán már csak egy divatjamúlt fogalom, amolyan retro dolog. Mert olyan nincs, hogy valaki valamilyen formában nincs jelen a világhálón. Ugyan bizonyos veszélyektől is védve vagyunk így, de sok izgalmas dologról is lemaradunk.

Csók egy idegennel | Forrás: youtube.com - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Csók egy idegennel | Forrás: youtube.com

Egy kanadai filmkészítőnek, Jordan Oramnak érdekes ötlete támadt. Meghívott stúdiójába 8 idegent, 4 férfit és 4 nőt, akiket párba állított, majd arra kért, hogy rövid ismerkedés, beszélgetés után csókolják meg egymást. A kérés már magában furcsa, de a csavar a következő: a kísérletben szereplő párok szemét kendő fedte, így nem látták egymást sem a beszélgetés közben és a csók alatt sem. A jó szervezésnek köszönhetően természetesen a stúdióba érkezéskor sem futottak össze. A kísérlet eredménye a filmen látható. Vak és egyben vad csókok következnek!:-)

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tesztett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...