2017.03.12. 14:06:53 10637 272

Tavaszi vásárlási láz – Így spórolj, ha Téged is elkapott!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Amint megjelennek az első tavaszi napsugarak, elönt minket a láz. Nem arra gondolunk, hogy a tavaszi fáradtság miatt valami vírus döntene le minket a lábunkról, hanem arra a bizonyos vásárlási lázra. Amikor a jelszó: új évszak, új ruhák. És lapos pénztárca…:-)

Tavaszi vásárlás - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Tavaszi vásárlás

Mert bizony egy-egy ilyen „lázcsillapító” bevásárló körút, ha minket nem is, a pénztárcánkat, bankszámlánkat biztosan megviseli. De hogy csináljuk, hogy mindannyian jól járjunk? Mi is gyógyuljunk, de a tárcánk se sérüljön? Mondjuk így!

Apróhirdetések, apró árak!

Akár újságban, akár online keresel, valószínűleg hamar rábukkansz egy kedvedre és pénztárcádra való ruhadarabra. Van, akinek sikerült ilyen módon menyasszonyi ruhát vásárolni, de gyermekruhákból, márkás darabokból is bőven van választék.

Irány a bolhapiac!

Igazán különleges és rendkívül olcsó darabokat találhatsz, ha a bolhapiacot veszed célba! Ha szeretsz megküzdeni a dolgokért, egy-egy csinos ruhakölteményért még az alkudozási képességedet is bevetheted!

Vásárolj online!

Szinte minden nagyobb ruhaüzlet rendelkezik már online shoppal, így otthonról, a kanapén ülve, néhány kattintással kényelmesen és nem egyszer nagyon kedvezményesen vásárolhatjuk meg az általunk kinézett ruhát! Érdemes elkalandozni egy-egy ilyen oldalra!

Éljen a turkáló!

Ha van időd, lehetőséged, érdemes végignézni a turkálók kínálatát! Igazán márkás, jó minőségű ruhadarabokat találhatsz a ruhahalmok között. Ha nem szeretsz a temérdek ruha között turkálni (habár pont ez a lényeg:-)), sok helyen már vállfára akasztva, színek, stílus szerint szortírozva is keresgélhetsz köztük.

Lesd a kiárusítást!

Legyen szezon közepi, szezonvégi, esetleg végkiárusítás, ilyen esetben biztosan kisebb, de általában nagyobb kedvezménnyel juthatsz hozzá egy-egy darabhoz. Ne légy rest ilyenkor betérni egy-egy üzletbe, mert rengeteget spórolhatsz egy ilyen alkalommal.

Forrás: haushaltstipps.net

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...